Terug naar zoekresultaten

Storingstechnieker - Wetteren

448873682

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Storingstechnieker - Wetteren

Functieomschrijving

Voor onze klant gelegen in Wetteren, is AGO Technics op zoek naar storingstechniekers. De firma zoekt meerdere techniekers, er is mogelijkheid om te werken in dag, de vaste nacht, 2 of 3 ploegen afhankelijk van je eigen wensen. Indien je een extra bijverdienste zoekt, is het ook mogelijk om een 2-tal dagen in de week te werken (dit hoeft niet perse in het weekend te zijn). Het doel van de functie is om mechanische en elektrische onderhouden uit te voeren aan verschillende soorten industriële installaties bij klanten. Meer concreet sta je in voor volgend takenpakket: - je spoort elektrische defecten op aan technische installaties en hun onderdelen (motoren, beveiligingsborden, sensoren, stuur- en vermogenskringen) en lost deze op - je zoekt actief naar mogelijkheden om machines en installaties efficiënter te laten werken - je voert mechanische werken uit, hiertoe behoort onder andere preventief onderhoud

Profiel

De ideale kandidaat beschikt over een diploma in een technische richting, belangrijk is dat je elektrische schema's kan lezen. Bij voorkeur heb je reeds ervaring als technieker maar dit is geen vereiste, gemotiveerde schoolverlaters komen ook zeker in aanmerking.
Je werkt graag zelfstandig maar bent ook communicatief vaardig. Je overlegt vaak met collega's en klanten om oplossingen te zoeken.

Aanbod

De firma biedt jou een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid in een stabiel en groeiend bedrijf met een horizontale bedrijfscultuur. Je krijgt een aantrekkelijk loon met extralegale voordelen zoals een camionette .
Het bedrijf investeert in jou door onder meer tal van opleidingen aan te bieden en er zijn reële doorgroeimogelijkheden. Je vertrekt dagelijks van thuis uit naar de werf/ je klanten, je hoeft dus niet dagelijks naar de hoofdzetel te komen.

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure? Na een eerste screening door ons kantoor, stellen wij jou voor aan de firma. Er zal snel een gesprek volgen op de hoofdzetel in Wetteren, tegelijkertijd leg je ook een theoretische test af waar je kennis van elektriciteit, mechanica, lassen en planlezen wordt ondervraagd. Indien dit goed verloopt, volgt er snel een loonvoorstel! Indien het moeilijk is voor jou om je tijdens de kantooruren vrij te maken, stelt de firma zich flexibel op. Het is dus mogelijk om na de kantooruren of in het weekend op gesprek te gaan.

Heb je interesse in deze toffe functie? Stuur dan snel jouw cv naar gent.technics@ago.jobs met vermelding van het referentienummer van deze vacature en we nemen spoedig contact met jou op!

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 12 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Elektricien' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.