Terug naar zoekresultaten

Storingstechnieker - Weekendploeg - Meetjesland

381137553

Via AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Storingstechnieker - Weekendploeg - Meetjesland

Functieomschrijving

Voor onze klant in Eeklo, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde storingstechnieker in de weekendploeg, Het betreft een hele mooie, innovatieve en geautomatiseerde firma. De firma beschikt over twee sites in Eeklo waardoor je als technieker enorm wordt uitgedaagd om binnen deze twee sites onderhoud te verlenen en storingen op te lossen. Jouw takenpakket: Samen met je collega sta je in voor het detecteren van storingen en deze zo goed mogelijk, bij voorkeur op lange termijn, op te lossen. Door de operatoren en teamleaders wordt er op jullie gerekend en wordt er hierdoor frequent beroep gedaan op jullie technische expertise. Naast de storingen sta je mee in voor het uitvoeren van preventief onderhoud. Verder sta je in voor heel wat technische projecten zoals het mee zoeken naar verbeteringsacties, deze volledig autonoom uitwerken en deze zelf ( eventueel met collega-techniekers of ingenieurs ) realiseren. Daarnaast help je ook mee bij de realisatie van grote technische investeringsprojecten. Belangrijk om weten is dat je als storingstechnieker een hele belangrijke schakel vormt. Hierdoor kan je heel veel bijleren op vlak van verschillende technieken. Er is veel ruimte voor initiatief en zelfstandigheid, maar je kan evenzeer terugvallen op heel ervaren collega-technici.

Profiel

Onze witte raaf kan zich terugvinden in onderstaand profiel: Je beschikt over een Technisch Secundair diploma OF omwille van de techniciteit een Professionele Bachelor bij voorkeur binnen de elektriciteit, automatisatie of elektromechanica. Je beschikt over een brede technische kennis OF je bent heel leergierig om deze brede technische kennis op te bouwen. Je beschikt over een goed analytisch en creatief probleemoplossend vermogen. Je draagt veiligheid en hygiëne hoog in het vaandel. Je bent stressbestendig en hebt de wil om jouw technische capaciteiten uit te breiden. Werkwillig, leergierig en een passie voor techniek zijn enkele persoonlijke kernwoorden. Je wenst te werken op zaterdag en zondag van 6u tem 18u of van 18u tem 6u.

Aanbod

Je komt terecht in een dynamische familiale onderneming met internationale groeiambities. Je komt terecht in een goede EN ervaren ploeg van technici. Je krijgt de ruimte om zelfstandig te werken, te groeien binnen de firma en je schouders onder de technische dienst te zetten. Je krijgt onmiddellijk een contract van onbepaalde duur, een mooie verloning met een hoge ploegenpremie, maaltijdcheques, een CAO90,... Om in aanmerking te komen? Mail jouw cv door naar gent.technics@ago.jobs. Het sollicitatieproces? - Interview met AGO Technics - Indien positief interview met HR en Maintenance Engineer volgt er een rondleiding - Testing - Een loonsvoorstel

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 9 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Technicus elektriciteit en elektronica
  • Sector: Grondstoffen, Landbouw en Voeding
  • Wondelgem (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technicus elektriciteit en elektronica' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.