Terug naar zoekresultaten

Storingstechnieker - volcontinu - regio Beveren (m/v)

440362470

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 29 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Storingstechnieker - volcontinu - regio Beveren (m/v)

Functieomschrijving

Voor onze klant, een gerenommeerd voedingsbedrijf in de regio van Beveren, is AGO Technics op zoek naar een storingstechnieker - volcontinu, ter uitbreiding van de firma. Als storingstechnieker sta je in voor het oplossen van allerlei technische storingen, zowel preventief als curatief. Uw takenpakket: - Je staat in voor het zelfstandig analyseren en oplossen van elektrische en mechanische storingen conform de veiligheids- en hygiëneregels. - Je staat in voor het onderhoud en de revisie van het productieapparaat zodat de technische storingen kunnen voorkomen worden. - Je formuleert en implementeert technische verbeteringen. - Je werkt actief mee naar verbeteringen omtrent kwaliteit, veiligheid en hygiëne.

Profiel

Je behaalde een A1 / bachelordiploma in een technische richting: elektromechanica, elektriciteit, elektrische installatietechnieken,... Indien je de nodige ervaring kan voorleggen, maar niet het vooropgestelde diploma, kom je ook zeker in aanmerking. Je bent elektrisch sterk, en hebt hiernaast mechanische interesse. Je hebt zin voor verantwoordelijkheid. Je kan zowel zelfstandig functioneren als in team werken. Je bent flexibel ingesteld en maakt deel uit van een gemotiveerd technisch team. Je wenst te werken in een zelfroosterend volcontinusysteem.

Aanbod

Na een succesvolle interimperiode krijg je een vast contract van de firma. Je krijgt de nodige begeleiding en de mogelijkheid tot het volgen van trainingen en opleidingen. Je hebt de mogelijkheid om zelfstandig te werk te gaan. Je komt terecht in een no-nonsense bedrijfscultuur die ondernemerschap en persoonlijk engagement stimuleert. Je krijgt een mooie verloning (start aan 15 / uur ) met aantrekkelijke extralegale voordelen zoals maaltijdcheques van 7 euro en sociaal abonnement . Als ook kom je terecht in een groepsbonussysteem. Na het verkrijgen van een vast contract krijg je een hospitalisatieverzekering en aansluiting bij het sectoriaal pensioenplan.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 21 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technicus methode, proces en planning' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.