Terug naar zoekresultaten

Storingstechnieker - regio Gent - hoog loon!

440526312

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 25 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Storingstechnieker - regio Gent - hoog loon!

Functieomschrijving

Voor onze klant, actief in het industrieel onderhoud, is AGO Technics op zoek naar een storingstechnieker in de regio van Gent. Doel: gedurende een langere periode bij de klant onderhouden uitvoeren aan industriële installaties. Takenpakket: - Je voert preventief elektrisch en mechanisch onderhoud uit aan diverse industriële installaties. - Je analyseert elektrische en mechanische storingen en lost deze op, vervolgens rapporteer je deze aan de supervisor. - Je voert zelfstandig revisies en herstellingen uit van het roterend materiaal (pompen, compressoren, airfans,...) en statisch equipment (warmtewisselaars, filters,...). - Je staat in voor de (de)montage van piping, afsluiters en kleine constructies. - Je reviseert afsluiters, condensaatpotten en filters.

Profiel

Voor het uitvoeren van deze job ben je in het bezit van een middelbaar diploma in een technische richting en heb je reeds een eerste werkervaring opgedaan in de industriële sector. Je hebt een goed technisch inzicht en je zoekt actief naar oplossingen. Je hebt kennis van volgende zaken: elektriciteit en elektrische componenten (sensoren, pompen, indicatoren), PLC sturingen, dichtingen, lagers, boutverbindingen (boutmomenten), processing, pneumatica, hydraulica, smeringen, pompen, motoren, fans, veiligheids- en regelkleppen, vulsystemen en transportbanden. Daarnaast heb je een uitstekende kennis van de Nederlandse taal. Je hebt reeds ervaring met elektrische gereedschappen zoals slijpschijven, boormachines en slagmoersleutels. Indien je reeds ervaring hebt in laswerkzaamheden en in het bezit bent van een VCA-attest (of bereid bent dit te halen), vormt dit een pluspunt! Tot slot beschik je over een rijbewijs B en eigen vervoer en ben je flexibel naar taken en uren toe.

Aanbod

De firma biedt jou een contract van onbepaalde duur na positieve interimperiode. Je krijgt een boeiende job binnen het technisch onderhoud met uitdagende projecten en leuke werksferen. Naast doorgroeimogelijkheden biedt de firma jou ook een interessant loonpakket aan op basis van je studies en ervaringen. Als schoolverlater start je bijvoorbeeld al aan ?14/uur. Daarnaast krijg je ook maaltijdcheques van ?6 per gewerkte dag en een onkostenvergoeding van ?1,50 per gewerkte dag. Je krijgt ook een kilometervergoeding van ?0,2718 per km met een maximum van 60 km per dag. Afhankelijk van jouw eigen wensen, kan je ervoor kiezen om in dag of 3 ploegen te werken (uitzonderlijk in 2 ploegen). Hoe verloopt de sollicitatieprocedure? Na een eerste grondige screening door ons Gent Technics team, volgt een gesprek bij onze klant. Indien dit positief is, zal al snel een contractvoorstel volgen. Vervolgens kan er in sommige gevallen een tweede gesprek worden ingepland bij de eindklant. Heb je interesse in deze uitdagende en veelzijdige job? Stuur dan snel jouw cv naar gent.technics@ago.jobs met vermelding van het referentienummer van deze vacature en we nemen snel contact met jou op!

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 25 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technicus elektriciteit en elektronica' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.