Terug naar zoekresultaten Vorige

8 van 70

Volgende

STORINGSTECHNIEKER | PORTAALKRANEN | 3 PLOEGEN | VAST CONTRACT

Manpower | Antwerpen | Voltijds

Staat 6 dagen op Jobat.be


Mijn naam is Yannick Voet, werkzaam binnen de selectiedivisie van Manpower.
Dankzij mijn 6 jaar ervaring in de technische markt, mijn doelgerichte aanpak en expertise, ga ik voor jou op zoek naar een nieuwe uitdagende job, dit met een onmiddellijk vast contract.
Hierbij hou ik rekening met je capaciteiten, ervaring en motivatie, dus zowel ervaren kandidaten als schoolverlaters kunnen rekenen op mijn engagement.

Voor onze klant, één van de grootste containerbehandelaars in Europa, zijn wij op zoek naar een (m/v) storingstechnieker om hun technische dienst te versterken.

STORINGSTECHNIEKER | PORTAALKRANEN | 3 PLOEGEN | VAST CONTRACT

Functieomschrijving


Als storingstechnieker ben je werkzaam binnen het interventieteam en sta je in voor het uitvoeren van herstellingen van portaalkranen. Ook het onderhoud van deze kranen behoort tot je takenpakker. In je rol als storingstechnieker sta je regelmatig in voor het uitmeten van de veiligheden en noodstopsystemen alsook het aanpassen van kleine zaken in de sturingen. Je onderhoudt hiernaast ook de elektromotoren en spreaders en vervangt stukken van drives en frequentiesturingen.

Profiel


Om in deze functie van start te gaan, heb je een sterke elektrische achtergrond. Dit betekent dat je goed je plan kan trekktn met PLC (vnl. foutanalyses), frequentiesturingen, elektromotoren en sensoren. Je hebt vooral geen hoogtevrees, daar deze portaalkranen tot zo'n 100m hoog gaan. Als storingstechnieker ga je stapsgewijs te werk en hou je het hoofd koel bij het oplossen van problemen. Je bent bereid om in 3 ploegen te werken en indien nodig deel te nemen aan een wachtdienst. Binnen deze organisatie verwacht men van alle medewerker initatief en input betreft verbeteringen.

Aanbod


Je komt terecht in een grote en gestructureerde organisatie met ambitie. Jaarlijks realiseren zij een enorme omzet en investeren zij zowel in hun medewerkers als in hun installaties. Voor deze functie ligt een contract van onbepaalde duur klaar en mag je een aantrekkelijk salaris verwachten ifv je ervaring. Daarnaast krijg je tal van premies, maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekeringen en 12 ADV dagen.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging en ben je geboeid door kranen?

Stuur je CV naar
yannick.voet@manpower.be of bel op het nummer 03 217 97 20.Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online

Interesse?


REF : 7626392

NOORDERPLAATS 9
2000 ANTWERPEN
BELGIE

Telefoon:+32 3 217 97 20
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 22 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technicus methode, proces en planning' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.