Terug naar zoekresultaten

Storingstechnieker - Focus op elektriciteit - 3 Ploegen

278119916

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Storingstechnieker - Focus op elektriciteit - 3 Ploegen

Functieomschrijving

Voor onze klant in Eeklo zijn wij op zoek naar een Storingstechnieker / Onderhoudstechnieker met focus op elektriciteit. Je komt terecht in een groep van vier vaste techniekers waarbij je volledig wordt opgeleid en ondersteund door deze vaste waarden binnen de firma. Doordat de firma bestaat uit sterk geautomatiseerde productieprocessen speel jij als technieker een belangrijke rol om deze processen vlekkeloos te laten verlopen. Elke ploeg wordt het werk verdeeld en heeft iedere technieker bepaalde preventieve onderhoudstaken en bepaalde projecten. Indien er zich tussendoor storingen voordoen op de werkvloer, dan geef je hier prioriteit aan. Je gaat na waar de storing plaatsvind en tracht deze zo snel maar ook optimaal mogelijk op te lossen. Doordat de productieomgeving divers is, kom je in aanmerking met allerlei technieken gaande van mechanica, hydraulica, pneumatica, koeltechnieken tot het elektrische, nutsvoorzieningen, PLC-sturingen, ...

Profiel

Onze witte raaf kan zich in onderstaand profiel terugvinden:

- Je beschikt over een technisch diploma in de elektromechanica, elektriciteit-elektronica, industrieel onderhoud, elektrische installatietechnieken, industriële elektriciteit of andere elektrisch getinte studierichting zoals meet- en regeltechnieken.

- Je beschikt over een eerste, stabiele werkervaring als onderhoudstechnieker in een productieomgeving.

- Je bent een teamplayer die graag in teamverband werkt.

- Je bent iemand die respect heel belangrijk vindt.

Indien je een schoolverlater bent en nog geen echte werkervaring hebt opgebouwd maar je bent in jouw vrije tijd bezig met heel wat technische zaken of je hebt reeds diverse vakanties een gelijkaardige functie uitgevoerd, waag dan zeker ook je kans !

Aanbod

Je komt terecht in een familiebedrijf met een sterke positie op de markt. De firma is een heel stabiele firma op vlak van personeel. Als onderhoudstechnieker kom je terecht in een ervaren team waardoor je makkelijk kan terugvallen op hen. Er is een heel leuke, losse sfeer waarbij de werkgever de werknemers ook af en toe in de bloemetjes zet.

Naast dit, krijg je onmiddellijk een vast contract van onbepaalde duur met een hele mooie verloning en heel wat extra legale voordelen.

Verder zal er een persoonlijk opleidingsplan klaarliggen voor je opstart en zal je van A tot Z worden opgevolgd zodat je een volledige allround technieker wordt.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 16 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Onderhoudstechnicus' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.