Terug naar zoekresultaten

Storingstechnieker - dag - chemie - regio Gent

447012588

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Storingstechnieker - dag - chemie - regio Gent

Functieomschrijving

Voor onze klant actief in de chemische sector, is AGO Technics op zoek, naar een storingstechnieker. Als elektromechanisch storingstechnieker maak je deel uit van het onderhoudsteam binnen de firma, dat bestaat uit zowel elektriciens en mecaniciens. Het merendeel van je taken bestaat uit de diagnose en het oplossen van mechanische storingen. Je raadpleegt technische schema's, maakt een inschatting van het probleem en stelt de juiste acties om een oplossing te bieden (wisselstuk plaatsen, revisie van een onderdeel). Je voert daarnaast ook gepland onderhoud aan de machines en onderdelen uit. Verder word je ook ingezet om kleinere, elektrische werken uit te voeren, zoals: kabels trekken, stopcontact installeren, relais vervangen of motor aansluiten. Soms word je ook gevraagd om onderhoudswerken aan het gebouw uit te voeren.

Profiel

Je beschikt over een Technische diploma bij voorkeur in de richting elektromechanica. Je kan reeds een goede kennis voorleggen in de volgende zaken: mechanica, hydraulica, pneumatiek en kennis elektriciteit. Je bent een zelfstandig persoon maar kan tevens in team werken. Je werkt steeds op een veilige manier en houd de werkomgeving netjes. Je neemt initiatief en altijd bereid om de handen uit de mouwen te steken.Je bent bereid om in de vaste late of vaste nacht te werken.

Aanbod

Je komt terecht in een mooie werkomgeving dat in volle groei zit. Je krijgt de kans om jouw eigen vaardigheden te verbeteren door verschillende opleidingen. Je krijgt een motiverend loonpakket met extra legale voordelen. Je krijgt een vast contract van onbepaalde duur na een (beperkte) interimperiode. Heb je interesse? Mail jouw cv naar gent.technics@ago.jobs

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 26 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Elektricien' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.