Terug naar zoekresultaten Vorige

18 van 55

Volgende

Storingstechnieker (2-ploegen) - Regio Meetjesland

460326688

AGO Jobs & HR | Lievegem | Interim, Voltijds

Staat 16 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Storingstechnieker (2-ploegen) - Regio Meetjesland

Functieomschrijving

Voor onze klant in Waarschoot, zijn wij ter uitbreiding van het team op zoek naar een Storingstechnieker, die in een 2-ploegenstelsel wenst te werken. Als storingstechnieker sta je, samen met collega's, in voor de onberispelijke werking van het machinepark en de nutsvoorzieningen binnen de firma. Na een grondige inwerkperiode bied je eerstelijnsondersteuning aan de productie. Ook bij de realisatie van de vooropgestelde productiviteits- en kwaliteitsdoelstellingen van het bedrijf draag je je steentje bij. Jouw takenpakket bestaat concreet uit de volgende zaken: - Storingen in het machinepark en de nutsvoorzieningen los je snel en zelfstandig op. Tegelijk zorg je ervoor dat deze oplossingen voor de toekomst preventief geborgd worden; - Je werkt mee aan technische projecten (o.m. installatie van nieuwe machines), vaak samen met externe aannemers; - Als deskundige sta je mee in voor het preventief onderhoud; - Je zorgt steeds voor een correcte administratie.

Profiel

- Je hebt een A2 Elektromechanica in combinatie met een hele sterke ervaring (5 tot 10 jaar) OF je hebt een A2 Elektromechanica met beperkte ervaring on-the-job, maar je bent gemotiveerd om bijscholing te volgen hiervoor;
- Ervaring met verpakkingsmachines in de voedingssector is een pluspunt;
- Kennis van PLC en automatisatie is een voordeel;
- Orde, netheid en hygiëne zijn een tweede natuur voor jou;
- Je bent flexibel, creatief en hecht belang aan veilig werken;
- Je bent leergierig ingesteld;
- Je houdt ervan om in team te werken en bent ook in staat om zelfstandig en met de nodige maturiteit een probleem aan te pakken;
- Je bent Nederlandstalig;
- Je bent bereid om in een 2-ploegenstelsel te werken (afwisselend 5u -13u en 13u - 21u), alsook in een permanentiesysteem. Mogelijkheid verschoven werkweek bespreekbaar (dinsdag - zaterdag of andere vrije dag in combinatie met zaterdag).

Aanbod

Je krijgt een boeiende en uitdagende functie aangeboden met veel verantwoordelijkheden. Je krijgt een aantrekkelijk salaris aangevuld met heel wat extralegale voordelen. Je krijgt een persoonlijk opleidingstraject en door de grote van het bedrijf zijn er naar later toe zeker doorgroeimogelijkheden. Interesse? Stuur dan graag jouw persoonlijk CV naar gent.technics@ago.jobs of bel naar 09 374 61 33 voor meer informatie.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 12 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technicus elektriciteit en elektronica' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.