Terug naar zoekresultaten Vorige

15 van 26

Volgende

Storings- en onderhoudstechnieker 2 ploegen chemie bedrijf - VASTE JOB

Manpower | Kortrijk | Voltijds

Nog 5 dagen om te solliciteren


Manpower Permanent Placement is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière. Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan met bij opstart een vast contract.

Voor onze klant actief binnen de chemische nijverheid gelegen in de regio van Ieper met internationale uitstraling zijn wij op zoek naar een bijkomende industrieel technieker om te werken in 2 ploegen.

Storings- en onderhoudstechnieker 2 ploegen chemie bedrijf - VASTE JOB

Functieomschrijving


Als onderhoudstechnieker maak je deel uit van een kleiner technisch team met 3 collega techniekers en een technisch supervisor, jouw verantwoordelijke. Samen met een collega sta je in voor het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken volgens planning en het oplossen van acute storingen van het machinepark en aangekoppelde nutsleidingen. Gaande van transportbanden, spuit- en afgietinstallaties, etiketteer- en verpakkingsmachines, etc. Gezien de specifieke installaties ondersteun je ook de technisch supervisor naar het ombouwen en opbouwen van (nieuwe) machines en voer je test runs uit.

Profiel


De onderhoudstechnieker waar wij naar op zoek zijn is elektromechanisch geschoold of is gelijkwaardig door ervaring. Je werkt graag zelfstandig aan opdrachten maar ook in team en je weet prioriteiten te stellen. Verder ben je leergierig, kan je om met stressvolle situaties en ga je geen uitdaging uit de weg, zo ga je ook meer verantwoordelijkheden krijgen. Tot slot heb je kennis van lassen en Tig-lassen of ben je bereid om dit aan te leren.

Aanbod


Na een grondige introductie krijg je een verantwoordelijke en gevarieerde uitdaging binnen een sterk familiale KMO met internationale uitstraling. Bovendien zal je kansen krijgen om te groeien naar taken en verantwoordelijkheden en eigen interesses. Conform je kennis en ervaring krijg je een aantrekkelijk uurloon aangevuld met maaltijdcheques en 12 ADV dagen.

Wil je meer weten over deze boeiende functie? Bezorg je CV aan tycho.paepe@manpower.be of contacteer mij op 0472 42 59 69.
Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online

Interesse?


REF : 7658016

GRAANMARKT 1A
8500 KORTRIJK
BELGIE

Telefoon:Phone: 0800/243 43
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 5 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Engels, Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Monteur elektriciteit en elektronica' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.