Terug naar zoekresultaten

1 van 22

Volgende
Colruyt Group

Stockbeheerder technische dienst

Stockbeheerder technische dienst

Colruyt Group | Halle | Onbepaalde duur, Deeltijds of voltijds

Staat 12 dagen op Jobat.be

Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

Stockbeheerder technische dienst

Functieomschrijving

Bij Colruyt Group neemt elke aankoper een specifiek assortiment voor zijn rekening. Om de aankopen van onze technische dienst te optimaliseren, zoeken we een stockbeheerder die het overzicht over de artikelen bewaart, projecten ondersteunt en enkele administratieve taken op zich neemt.

De aankopers van de technische dienst zorgen voor de aankoop van alle goederen en onderdelen voor technische realisaties. Dit gaat van de aankoop van slagbomen voor onze parkings en blussystemen, over alles wat met koeling, verwarming en verluchting te maken heeft, tot liften en rolpaden. 

Als stock- en artikelbeheerder ondersteun jij de aankopers. Je houdt de voorraad in de gaten en maakt voorspellingen met behulp van een softwaresysteem. Je leidt bijvoorbeeld uit het systeem af wat de minimaal en maximaal nodige voorraad is, wat het ideale bestelmoment is …

Je overlegt ook met de technici over de aankoop van nodige wisselstukken. Je volgt deze bestellingen nauwgezet voor hen op. Duikt er een dringende vraag op of een probleem op met de levering? Dan contacteer je de leverancier om zo snel mogelijk een oplossing te vinden. Daarnaast doe je ook aan proactief marktonderzoek voor interessante(re) leveranciers van wisselstukken. Je geeft je bevindingen door aan de aankopers, waarna zij de onderhandelingen met de kandidaat-leveranciers opstarten.

Je speelt ook een belangrijke rol in projecten, waarbij je de aankopers en ingenieurs administratieve ondersteuning biedt. Jij bekijkt op vraag van de aankoper welke artikelen we specifiek nodig hebben, gaat op zoek naar de beste producenten, vraagt offertes op en volgt de bestellingen op.

Je werkt in Halle in een deeltijdse functie.

Profiel

 • Opleiding en ervaring – Je hebt een bachelor diploma of gelijkwaardige ervaring. Je werkt in een boeiende technische omgeving, dus affiniteit is zeker meegenomen. Laat dit je zeker niet afschrikken, want ervaring in deze sector of kennis ervan is niet nodig voor deze functie. Je beschikt ook over inzichten in voorraadbeheer.
 • Excel-kennis - Je hebt een zeer grondige en praktische kennis van Excel zodat je snel info kan vergaren en makkelijk kan rapporteren aan de aankopers (grafieken maken).
 • Nauwkeurigheid – Je verwerkt alle gegevens en informatie tot in de puntjes. Je hebt oog voor detail en werkt zeer nauwkeurig zodat de bestellingen altijd kloppen.
 • Vlot communiceren – Je hebt contact met de interne partners, aankopers en leveranciers. Zowel verbaal als geschreven verlopen die contacten nauwkeurig en respectvol. Je kan collega’s ook op een rustige maar duidelijke manier aanspreken als er bijvoorbeeld fouten gebeurd zijn bij de stocktelling.
 • Talenkennis – Colruyt Group is een tweetalige omgeving. Dat is voor jou geen probleem want je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en het Frans. Je hebt ook een basiskennis Engels.
 • Proactiviteit – Je werkt proactief en vermijdt ‘out of stock’-situaties.
 • Analytische geest – Je denkt kritisch na. Dat is nodig om de voorraad te analyseren en optimaliseren. Daarnaast heb je oog voor detail en werk je nauwkeurig en gestructureerd.

Aanbod

 • Stimulerende werkomgeving – Bij Colruyt Group werken meer dan 29.000 mensen. En toch zijn we geen nummers. Jij krijgt hier de ruimte om te zijn wie je bent, en de vrijheid om initiatief te nemen.
 • Permanente leermogelijkheden – Je leert veel bij on the job en je krijgt de kans om een breed scala aan opleidingen (voor persoonlijke en professionele ontwikkeling) te volgen. Op termijn zijn er ook doorgroeimogelijkheden op maat van jouw talenten.
 • Werk-privébalans – Je werkt klassieke kantooruren, maar met een glijdend uurrooster.
 • Aangename werksfeer – Je werkt in een bedrijf met een no nonsense-cultuur waar open communicatie belangrijk is.
 • Aantrekkelijk loonpakket – Boven op je loon krijg je heel wat extralegale voordelen, zoals winstdeelname, een groepsverzekering en maaltijdcheques.

Interesse?

Sofie De Camps
Halle

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 48 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Nederlands, Frans, Engels

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Deeltijds of voltijds
 • Groepsverzekering
 • Maaltijdcheques

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratie' jobs in Halle meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.