Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 23

Volgende
Page Personnel

Starters in Purchasing

Heb je net of binnenkort een Bachelor of Master diploma op zak en je bent geïnteresseerd in de wereld van Aankoop / Purchasing?

Via Page Personnel

Staat 3 dagen op Jobat.be

We werken voor tal van bedrijven, zowel multinationals als KMO's in de grotere Antwerpse regio: Antwerpen, Antwerpen-Haven, Linkeroever, Regio Mechelen, de Ruppelstreek, de Kempen…

Starters in Purchasing

Functieomschrijving

Heb je net of binnenkort een Bachelor of Master diploma op zak en je bent geïnteresseerd in de wereld van Aankoop / Purchasing? Bij Page Personnel helpen we elk jaar talrijke pas-afgestudeerden aan hun eerste job. Graag helpen we ook jou!

Wat we voor jou kunnen doen:

  • Onze consultants zijn gespecialiseerde in de beroepen rond Aankoop / Purchasing, ze kennen de markt goed en weten hoe carrières evolueren. Op basis van je interesses, verlenen ze jou hun advies om de beste mogelijke eerste stap te zetten om je carrière te lanceren.
  • Uiteraard helpen je ook met zaken zoals inhoud van je CV, je positionering op de markt,… Natuurlijk beantwoorden we graag al je vragen rond werking van de arbeidsmarkten zodat je goed georiënteerd eraan begint.
  • We beheren functies voor een groot aantal diverse bedrijven. Op gesprek komen bij ons gaat sneller dan op tal van plaatsen individueel te solliciteren.
  • Onze consultants zijn er ook om je kansen doorheen het proces te maximaliseren. Je komt niet "out of the blue" binnen op een gesprek: het bedrijf weet al heel wat over jou en we briefen en coachen je ook. Op die manier heeft een gesprek via ons meer kans op slagen.

Het soort functies waar wij voor de Starters in Purchasing voorstellen: Junior Buyer, Aankoopassistent, Pricing Officer, Inventory Analyst, Warehouse Analyst… en dit voor de grotere Antwerpse regio: Antwerpen, Antwerpen-Haven, Linkeroever, Regio Mechelen, de Ruppelstreek, de Kempen…

Profiel

Master of Bachelor diploma, gemotiveerd in de wereld van Aankoop / Purchasing.

Aanbod

Met ons advies, neem je vast een vliegende start

Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 36 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Aankoper' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.