Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 9

Volgende

Stage Marketing & Projecten

Mediahuis | Antwerpen | Voltijds

Staat 20 dagen op Jobat.be

Gazet van Antwerpen

De grootste van Antwerpen

Gazet van Antwerpen is de krant van iedereen in de brede regio rond Antwerpen. Dagelijks wordt Gazet van Antwerpen gemiddeld door 409.900 inwoners van de provincie Antwerpen gelezen. Dat is bijna 1 op de 2 krantenlezers. Geen enkele krant bereikt zoveel mensen in de provincie. Ook in het Waasland is Gazet van Antwerpen toonaangevend.

Het nieuws zoals u het graag leest

Met Gazet van Antwerpen brengen we het nieuws zoals u het graag leest. We brengen feiten. Betrouwbaar, objectief en evenwichtig. Grondig, precies en genuanceerd. Zonder u iets op te dringen. Vlot geschreven en toch diepgravend. Breed bekeken, vanuit verschillende invalshoeken. Realistisch, maar ook optimistisch.

Heel dicht bij u

Een team van 100 journalisten, 25 fotografen en 300 medewerkers zijn elke dag voor u in de weer.

Met zes edities staat Gazet van Antwerpen garant voor het meest complete streeknieuws. Onze regionale pagina's focussen elke dag op uw buurt. Met een brede interessesfeer. Het harde nieuws, maar ook vlotte reportages over het leven dicht bij u. Met ook aandacht voor culturele tips, shopping en lokale sport. Met de mijlpalen van uw leven doen we iets speciaals. Zo verzamelt onze Babyspecial jaarlijks weer alle babyfoto's van het vorige jaar. Onze bijlage Eerste klasje bundelt bijna alle 6-jarigen op klasfoto's in hun eerste grote klas. We maken een grootouderkrant. Enzovoort. En u kan zelf meeschrijven. Via de rubriek 'uw goed nieuws' brengt u verslag uit over leuke gebeurtenissen in uw eigen buurt of in uw familie- of vriendenkring.

Onze passie voor de regio en het lokale maakt ons niet alleen uniek voor de lezer. Ook voor adverteerders zijn we, zowel nationaal als lokaal, een onmisbare schakel.

Stage Marketing & Projecten

Functieomschrijving

... een Stagiair Marketing & Projecten voor Gazet van Antwerpen. En we denken dat jij de geknipte kandidaat bent.

Profiel

, is iemand die er wil in vliegen. Iemand die nog op de studiebanken zit, maar eigenlijk niet kan wachten om met ons te brainstormen, conceptueel na te denken en projecten van A tot Z uit te werken. Geen gewone stagiair, dus, maar iemand met dezelfde grote dromen als wij.

Wat je stageopdracht inhoudt, valt niet zomaar in één-twee-drie uit te leggen. Je komt terecht in het marketingteam van Gazet van Antwerpen. Afhankelijk van het project werk je rond partnerships, user experience, evenementen, communicatie, enz.
Behalve met het marketingteam, werk je ook samen met de redactie, de videocel, de salesafdeling en de marketingteams van De Standaard en Het Nieuwsblad.

Aanbod

Wie Gazet van Antwerpen zegt, denkt aan ’t Stad. Het zal je dan ook niet verbazen dat jouw externe contacten de meest interessante en coolste partners uit de regio zijn. Van de Arenbergschouwburg tot Port of Antwerp, van Slim naar Antwerpen tot de verschillende voetbalclubs. Met die partners trachten we lange termijnprojecten op te zetten, gebaseerd op redactionele thema’s en onderwerpen die recht naar het hart en het hoofd van onze (potentiële) lezers gaan.

Interesse?

,is interessant, maar niet het allerbelangrijkste. Het is oké als je dit jaar afstudeert in bv. marketing, communicatie, idea & innovation of eventmanagement. Maar minstens zo belangrijk vinden wij jouw levendige interesse in communicatie, reclame, events, digitale ontwikkelingen en marketingtoepassingen. Een rijbewijs is een troef, maar geen must. Je kan minstens twee maanden stage bij ons lopen, maar liefst zien we jou hier vier maanden blijven. Zo kunnen we je nog meer verantwoordelijkheden toeschuiven en leer jij meer van ons en wij van jou.
Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Mediahuis?

Volg dit bedrijf

Mediahuis is een van de toonaangevende mediagroepen in België en Nederland. Wij geven sterke nieuwsmerken uit, in print en digitaal: De Standaard, Het Nieuwsblad/De Gentenaar, Gazet van Antwerpen, Het Belang van Limburg, NRC Handelsblad en nrc.next. Daarnaast zijn er onze digitale classifieds-platformen: Jobat.be, Zimmo.be en Vroom.be.

 

Wij geven elke dag het beste van onszelf, voor de zowat 760.000 mensen die onze kranten kopen en voor onze 1,6 miljoen digitale nieuwsconsumenten. Wil je meestappen in dat grote nieuwsverhaal? Bekijk onze jobaanbiedingen of solliciteer spontaan.

Mediahuis

Katwilgweg 2, 2050 Antwerpen

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven

“Het evolueert eigenlijk nog sneller dan ik dacht”

Het was Gert Ysebaert zelf die, nu zo'n jaar geleden, de Academie op gang schopte tijdens een open sessie samen met Peter Hinsen. De boodschap die hij toen bracht, was duidelijk:

Lees meer

Mediahuis: hét voorbeeld van succesvolle omgang met online video

Online video is bij Mediahuis in enkele jaren tijd een stevige business geworden. Zelfs tv-zenders zijn inmiddels afnemers. Manager Patrick Saliën legt tijdens de Mediafacts Nationale Uitgeefdag uit hoe dit grote nieuwsmediabedrijf de inzet en exploitatie van online video aanpakt.
Lees meer

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 40 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Marketing assistant' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.