Terug naar zoekresultaten

Stage Line Extensions

Mediahuis | Antwerpen | Voltijds

Mediahuis is het nieuwe bedrijf dat de sterke nieuwsmerken De Standaard, Het Nieuwsblad, Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg bijeenbrengt. Daarnaast herbergt Mediahuis ook digitale classifieds-merken zoals Jobat, Hebbes, Zimmo en Vroom.
Mediahuis is een open huis met een nieuwsgierige blik op de wereld. Een huis waar mensen en merken hun eigenheid kunnen behouden en zich kunnen ontplooien.
Mediahuis investeert in relevante mediamerken en benut hun potentieel optimaal. Het investeert om nu resultaten te halen en waarde te creëren voor later. Het investeert om elk merk sterker en aantrekkelijker te maken voor klanten en partners.
Mediahuis is een ambitieus huis dat een omgeving creëert waarin iedereen het vanzelfsprekend vindt voortdurend op zoek te gaan naar nog beter.

Stage Line Extensions

Functieomschrijving* Je maakt deel uit van de afdeling Line Extensions, de afdeling die zorgt voor de verkoop van producten aan de lezers, in hoofdzaak via de webshops van Mediahuis.

* Je werkt voor de 4 kranten van Mediahuis: Het Nieuwsblad, De Standaard, Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg.

* Je ondersteunt de collega’s bij de dagelijkse opvolging van de belangrijkste actie, nl de verkoop van elektrische fietsen.

* Je hoofdtaak bestaat uit het opvolgen van de bestellingen en de klantencontacten en het organiseren en ondersteunen van de testdagen.

* Daarnaast zal je ook mee instaan voor het briefen van de online en print campagne en het uitwerken van mediaplannen, ook van andere acties.

Profiel* De stage vindt plaats in het kader van je opleiding, bij voorkeur volg je een richting in marketing-, communicatie- of eventmanagement en studeer je dit academiejaar af.

* Je bent hands on en stelt je flexibel op.

* Je bent een teamspeler die goed om kan met tijdsdruk en in alle omstandigheden goed communiceert.

* Een goede kennis van de courante MS office-toepassingen is een must. Je voelt je thuis in de wereld van social media.

* Je hebt affiniteit met het schrijven van teksten voor promotionele doeleinden.

* Je hebt affiniteit met media.

* Je hebt een rijbewijs.

* Timing stage overeen te komen. Bij voorkeur van begin maart tem eind mei.

Aanbod* Je werkt in een jong en gedreven team.

* Je wordt goed begeleid en kan op elk moment terecht bij je stagebegeleider.

* Je krijgt een goed zicht op de werking van ons marketingteam. Je zal met iedereen nauw samenwerken, waardoor alle aspecten van onze werking aan bod komen.

* Bij ons is het mogelijk om snel dingen zelfstandig te doen. Jouw persoonlijke inbreng wordt erg op prijs gesteld.

Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Mediahuis

Alle jobs Marketing assistant

Populaire jobs in Marketing assistant:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Mediahuis?

Volg dit bedrijf

Mediahuis is een van de toonaangevende mediagroepen in België en Nederland. Wij geven sterke nieuwsmerken uit, in print en digitaal: De Standaard, Het Nieuwsblad/De Gentenaar, Gazet van Antwerpen, Het Belang van Limburg, NRC Handelsblad en nrc.next. Daarnaast zijn er onze digitale classifieds-platformen: Jobat.be, Zimmo.be en Vroom.be.

 

Wij geven elke dag het beste van onszelf, voor de zowat 760.000 mensen die onze kranten kopen en voor onze 1,6 miljoen digitale nieuwsconsumenten. Wil je meestappen in dat grote nieuwsverhaal? Bekijk onze jobaanbiedingen of solliciteer spontaan.

Mediahuis

Katwilgweg 2, 2050 Antwerpen

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven

“Het evolueert eigenlijk nog sneller dan ik dacht”

Het was Gert Ysebaert zelf die, nu zo'n jaar geleden, de Academie op gang schopte tijdens een open sessie samen met Peter Hinsen. De boodschap die hij toen bracht, was duidelijk:

Lees meer

Mediahuis: hét voorbeeld van succesvolle omgang met online video

Online video is bij Mediahuis in enkele jaren tijd een stevige business geworden. Zelfs tv-zenders zijn inmiddels afnemers. Manager Patrick Saliën legt tijdens de Mediafacts Nationale Uitgeefdag uit hoe dit grote nieuwsmediabedrijf de inzet en exploitatie van online video aanpakt.
Lees meer

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Marketing assistant' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.