Terug naar zoekresultaten Vorige

8 van 47

Volgende

Stage Event Marketeer Gazet Van Antwerpen - Najaar 2018

Bij Mediahuis

Staat 11 dagen op Jobat.be

Gazet van Antwerpen

De grootste van Antwerpen

Gazet van Antwerpen is de krant van iedereen in de brede regio rond Antwerpen. Dagelijks wordt Gazet van Antwerpen gemiddeld door 409.900 inwoners van de provincie Antwerpen gelezen. Dat is bijna 1 op de 2 krantenlezers. Geen enkele krant bereikt zoveel mensen in de provincie. Ook in het Waasland is Gazet van Antwerpen toonaangevend.

Het nieuws zoals u het graag leest

Met Gazet van Antwerpen brengen we het nieuws zoals u het graag leest. We brengen feiten. Betrouwbaar, objectief en evenwichtig. Grondig, precies en genuanceerd. Zonder u iets op te dringen. Vlot geschreven en toch diepgravend. Breed bekeken, vanuit verschillende invalshoeken. Realistisch, maar ook optimistisch.

Heel dicht bij u

Een team van 100 journalisten, 25 fotografen en 300 medewerkers zijn elke dag voor u in de weer.

Met zes edities staat Gazet van Antwerpen garant voor het meest complete streeknieuws. Onze regionale pagina's focussen elke dag op uw buurt. Met een brede interessesfeer. Het harde nieuws, maar ook vlotte reportages over het leven dicht bij u. Met ook aandacht voor culturele tips, shopping en lokale sport. Met de mijlpalen van uw leven doen we iets speciaals. Zo verzamelt onze Babyspecial jaarlijks weer alle babyfoto's van het vorige jaar. Onze bijlage Eerste klasje bundelt bijna alle 6-jarigen op klasfoto's in hun eerste grote klas. We maken een grootouderkrant. Enzovoort. En u kan zelf meeschrijven. Via de rubriek 'uw goed nieuws' brengt u verslag uit over leuke gebeurtenissen in uw eigen buurt of in uw familie- of vriendenkring.

Onze passie voor de regio en het lokale maakt ons niet alleen uniek voor de lezer. Ook voor adverteerders zijn we, zowel nationaal als lokaal, een onmisbare schakel.

Stage Event Marketeer Gazet Van Antwerpen - Najaar 2018

Functieomschrijving

Bij het marketingteam zijn we niet op zoek naar een gewone stagiair(e). We zijn op zoek naar iemand met enorm veel goesting die er meteen wilt invliegen om mee te brainstormen, conceptueel na te denken en op planmatige wijze projecten van a-z tot stand te brengen. We hebben grote dromen, en verwachten van jou hetzelfde!

Zorg er dan ook voor dat jouw CV en motivatiebrief het verschil maken.

Stuur je ons liever een kijkdoos? Nog beter!

Met wie?

Bij Gazet van Antwerpen werken we samen met de coolste en meest interessante partners van ’t stad en omstreken, van de Arenbergschouwburg tot Laundry Day en van musicalspektakels tot het Sportpaleis. Ook hen leer je tijdens je stage kennen.

Wat?

We bekijken evenement per evenement en bepalen door middel van onze strategische visie wat we doen op welke evenementen. Dat kan bestaan uit publiciteitsmaterialen laten plaatsen, maar ook creatief nadenken over gezamenlijke acties waarbij we het merk Gazet van Antwerpen in de markt willen zetten als dé krant van Antwerpen.

Daarnaast bedenken we zelf concepten, zijn we enorm hard bezig met community building naar onze abonnees toe en bekijken we de dagelijkse werking van de krant en hoe we deze beter kunnen maken.

Profiel* De stage vindt plaats in het kader van je opleiding, bij voorkeur volg je een richting in marketing-, communicatie- of eventmanagement en studeer je dit academiejaar af. Studeer je toch iets anders? Leg ons dan uit waarom jij toch de geknipte stagiair(e) zou zijn.

* Je bent hands-on, kan omgaan met deadlines en bovendien sta je met twee benen stevig op de grond en kan je flexibel opstellen tijdens evenementen of de voorbereiding hiervan.

* Een rijbewijs is een pluspunt, maar geen noodzaak.

* We hebben onze stagiair(e)s hier graag voor een tijdje. Dat betekent liefst 4 maanden, maar minstens 2 maanden. Op die manier kan je grote projecten volledig mee opvolgen van A tot Z, krijg je meer verantwoordelijkheid, leer jij het meeste bij van ons en wij ook van jou.

Aanbod* Je werkt in een jong en gedreven team.

* Veel verantwoordelijkheid: wie weet mag je een eigen project leiden. Jouw persoonlijke inbreng wordt hier ontzettend hard op prijs gesteld.

* Je krijgt een goed zicht op de werking van ons marketingteam. Je zal met iedereen nauw samenwerken, waardoor alle aspecten van onze werking aan bod komen: sponsoring, events, abonnee-acties, marketing, communicatie, digitaal,…

Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Mediahuis?

Volg dit bedrijf

Mediahuis is een van de toonaangevende mediagroepen in België en Nederland. Wij geven sterke nieuwsmerken uit, in print en digitaal: De Standaard, Het Nieuwsblad/De Gentenaar, Gazet van Antwerpen, Het Belang van Limburg, NRC Handelsblad en nrc.next. Daarnaast zijn er onze digitale classifieds-platformen: Jobat.be, Zimmo.be en Vroom.be.

 

Wij geven elke dag het beste van onszelf, voor de zowat 760.000 mensen die onze kranten kopen en voor onze 1,6 miljoen digitale nieuwsconsumenten. Wil je meestappen in dat grote nieuwsverhaal? Bekijk onze jobaanbiedingen of solliciteer spontaan.

Mediahuis

Katwilgweg 2, 2050 Antwerpen

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven

“Het evolueert eigenlijk nog sneller dan ik dacht”

Het was Gert Ysebaert zelf die, nu zo'n jaar geleden, de Academie op gang schopte tijdens een open sessie samen met Peter Hinsen. De boodschap die hij toen bracht, was duidelijk:

Lees meer

Mediahuis: hét voorbeeld van succesvolle omgang met online video

Online video is bij Mediahuis in enkele jaren tijd een stevige business geworden. Zelfs tv-zenders zijn inmiddels afnemers. Manager Patrick Saliën legt tijdens de Mediafacts Nationale Uitgeefdag uit hoe dit grote nieuwsmediabedrijf de inzet en exploitatie van online video aanpakt.
Lees meer

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 28 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Event marketing' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.