Terug naar zoekresultaten Vorige

28 van 163

Volgende

Stage Administratief Medewerk(st)er

Mediahuis | Antwerpen | Voltijds

Nog 7 dagen om te solliciteren

Mediahuis is het nieuwe bedrijf dat de sterke nieuwsmerken De Standaard, Het Nieuwsblad, Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg bijeenbrengt. Daarnaast herbergt Mediahuis ook digitale classifieds-merken zoals Jobat, Hebbes, Zimmo en Vroom.
Mediahuis is een open huis met een nieuwsgierige blik op de wereld. Een huis waar mensen en merken hun eigenheid kunnen behouden en zich kunnen ontplooien.
Mediahuis investeert in relevante mediamerken en benut hun potentieel optimaal. Het investeert om nu resultaten te halen en waarde te creëren voor later. Het investeert om elk merk sterker en aantrekkelijker te maken voor klanten en partners.
Mediahuis is een ambitieus huis dat een omgeving creëert waarin iedereen het vanzelfsprekend vindt voortdurend op zoek te gaan naar nog beter.

Stage Administratief Medewerk(st)er

Functieomschrijving

... een Stagiair Administratief Medewerk(st)er voor de afdeling Line Extensions. En we denken dat jij de ideale kandidaat bent.

Profiel

is iemand die niet meer of minder is dan een administratief wonder! En die supergraag gestructureerd en nauwkeurig werkt.

Aanbod

Je bent verantwoordelijk voor het correct ingeven van bestellingen en je volgt die ook verder op. Laten onze klanten een beoordeling achter op de site, dan neem jij daar nota van en, indien nodig, onderneem je actie. In onze kranten staan regelmatig advertenties voor onze webshops. Jij zorgt ervoor dat die op de juiste dag en in de juiste krant verschijnen. Best een toffe en leerrijke job dus.

Wat je stageopdracht inhoudt? Mediahuis is uitgever van de kranten Het Nieuwsblad, De Standaard, Gazet van Antwerpen, Het Belang van Limburg en De Limburger. Al die kranten hebben een webshop waar allerlei producten te koop worden aangeboden. De afdeling die deze webshops beheert noemen we Line Extensions. En dat is waar jij als onze stagiair terechtkomt.

Interesse?

is interessant, maar niet het allerbelangrijkste. Het is oké als je dit jaar afstudeert in de opleiding Office Management. Maar minstens zo belangrijk vinden wij jouw communicatietalent en jouw vaardigheid om aan verschillende taken en projecten tegelijk te werken. Zonder stress! Je hebt een sterke basis in Microsoft Office, vooral Excel, en bent erop gebrand om onze systemen te leren kennen. Je kan minstens zes weken stage lopen bij ons.
Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Mediahuis?

Volg dit bedrijf

Mediahuis is een van de toonaangevende mediagroepen in België en Nederland. Wij geven sterke nieuwsmerken uit, in print en digitaal: De Standaard, Het Nieuwsblad/De Gentenaar, Gazet van Antwerpen, Het Belang van Limburg, NRC Handelsblad en nrc.next. Daarnaast zijn er onze digitale classifieds-platformen: Jobat.be, Zimmo.be en Vroom.be.

 

Wij geven elke dag het beste van onszelf, voor de zowat 760.000 mensen die onze kranten kopen en voor onze 1,6 miljoen digitale nieuwsconsumenten. Wil je meestappen in dat grote nieuwsverhaal? Bekijk onze jobaanbiedingen of solliciteer spontaan.

Mediahuis

Katwilgweg 2, 2050 Antwerpen

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven

“Het evolueert eigenlijk nog sneller dan ik dacht”

Het was Gert Ysebaert zelf die, nu zo'n jaar geleden, de Academie op gang schopte tijdens een open sessie samen met Peter Hinsen. De boodschap die hij toen bracht, was duidelijk:

Lees meer

Mediahuis: hét voorbeeld van succesvolle omgang met online video

Online video is bij Mediahuis in enkele jaren tijd een stevige business geworden. Zelfs tv-zenders zijn inmiddels afnemers. Manager Patrick Saliën legt tijdens de Mediafacts Nationale Uitgeefdag uit hoe dit grote nieuwsmediabedrijf de inzet en exploitatie van online video aanpakt.
Lees meer

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 7 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratief bediende' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.