Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 5

Volgende
Colruyt Group

Stafmedewerker Competence Center Continuous Improvement

Stafmedewerker Competence Center Continuous Improvement

Colruyt Group | Halle | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 13 dagen op Jobat.be

Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

Stafmedewerker Competence Center Continuous Improvement

Functieomschrijving

Collega’s helpen om hun job zo efficiënt mogelijk uit te voeren, dat is de belangrijke functie van het Competence Center Continuous Improvement binnen Colruyt Group. Jij bent als stafmedewerker verantwoordelijk voor het begeleiden van methodieken en de training van werkvereenvoudigers.

 

Veel bedrijven verliezen tijd met taken die niet tot hun corebusiness behoren, zoals e-mails en vergaderingen. Of ze beseffen niet dat sommige processen met enkele ingrepen heel wat sneller kunnen. Colruyt Group wil anders te werk gaan: eenvoudiger en dus efficiënter. Daarom zetten wij werkvereenvoudigers in.

Als stafmedewerker bij het VAKcentrum Werkvereenvoudiging deel je je brede kennis van lean-methodieken, continuous improvement methodieken en nuttige tools met de werkvereenvoudigers. Je geeft hen de nodige trainingen, zodat zij binnen heel Colruyt Group onze medewerkers kunnen helpen om hun job efficiënt en eenvoudig aan te pakken. Wanneer nodig ga je ook met hen mee naar de teams die ze begeleiden. Je zal een klein deel van je tijd ook zelf als werkvereenvoudiger bij onze medewerkers aankloppen.

Daarnaast sta je in voor de ontwikkeling en het beheer van ons serviceaanbod. Je denkt ook na over hoe we onze marketing en promotie kunnen aanpakken en documenteert de nodige praktijkvoorbeelden.

Last but not least, hou je de vinger aan de pols in de wereld van lean management en operational excellence. Je bent niet alleen alert voor wat binnen en buiten Colruyt Group beweegt, maar bouwt ook een netwerk uit van bedrijven, volgt externe opleidingen, doet aan zelfstudie … Jij hebt goed begrepen dat de kennis die je vergaart, zowel jezelf als je werkvereenvoudigers sterker maakt als partner van onze medewerkers.

Je werkt in Halle.

Profiel

 • Ervaring – Je hebt minstens een bachelordiploma en drie jaar relevante werkervaring in procesoptimalisatie, Lean Management, Agile of Continuous Improvement. Interesse en ervaring in retail en logistiek zijn een meerwaarde. Ervaring met het geven van trainingen is ook een pluspunt.
 • Communicatief en assertief – Jij weet perfect hoe je moet omgaan met mensen en hoe je een boodschap het best overbrengt. Je praat liever mensentaal dan vakjargon. Je kan ook voor grote groepen vlot uitleg geven en staat stevig in je schoenen.
 • Netwerker – Je bent vlot in de omgang en kan duurzame relaties opbouwen. Zo krijg jij een netwerk dat jou snel en vlot op de hoogte houdt van wat er beweegt in jouw domein, zeker in de buitenwereld. 
 • Analytisch – Je bent kritisch en ziet snel waar een proces vlotter kan.
 • Talenkennis – Je spreekt vloeiend Nederlands en hebt een goede kennis van het Frans. Zo kan je vlot communiceren met alle collega’s.

Aanbod

 • Opleiding on the job – Eén dag per twee weken volg je tijdens je werkuren een opleiding arbeidsanalyse. Na een jaar steek je dat diploma al op zak.
 • Autonomie – Niemand maakt jouw agenda. Jij bepaalt helemaal zelf hoe je jouw taken inplant.
 • Variatie – Je gaat langs in verschillende diensten en komt dagelijks in contact met heel uiteenlopende mensen, profielen en omgevingen.
 • Vergoeding – Je krijgt een aantrekkelijk loonpakket met tal van extralegale voordelen zoals een firmawagen, winstdeelname en maaltijdcheques.
 • Ruimte voor jezelf Wie Colruyt Group zegt, zegt meteen ook no-nonsense en flexibiliteit. Bij ons mag je zijn wie je bent. We helpen je ook om je op persoonlijk vlak te ontwikkelen.

Interesse?

Charlotte Coppens
Halle

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 47 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Minstens 2 jaar ervaring
 • Nederlands, Frans

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds
 • Bedrijfswagen
 • Maaltijdcheques

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Instructeur / lesgever' jobs in Halle meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.