Terug naar zoekresultaten Vorige

22 van 54

Volgende

STABILITEITSINGENIEUR

Select HR Geel | Malle | Interim optie vast, Onbepaalde duur, Voltijds

Nog 4 dagen om te solliciteren

Heb jij een master in de Industriële Wetenschappen Bouw? Ben jij analytisch sterk? Dan ben jij misschien de stabiliteitsingenieur die wij zoeken!

Onze klant, een sterk groeiende firma, is om hun groei te ondersteunen op zoek naar een STABILITEITSINGENIEUR. Als stabiliteitsingenieur diep je zowel de hoofd- als de detailberekeningen tot op het bot uit.  Met respect voor de normeringen zoek je creatief de krijtlijnen op zodat er een slim, doordacht dossier aan de klant kan worden gepresenteerd. Daarnaast kunnen de calculatoren in jou steeds een sparring-partner vinden.

SELECT is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio.

STABILITEITSINGENIEUR

Functieomschrijving

Takenpakket

Als stabiliteitsingenieur sta je in voor het opmaken van de hoofdberekening inclusief de overzichten, alsook de detailberekening inclusief schetsen. Je controleert van tekeningen op constructieve details, zoekt details uit samen met de tekenaar en maakt de voorontwerpen voor calculatie.

Profiel

Profiel

Je bent integer, doelgericht en in staat beslissingen te nemen. Tegelijkertijd bezit je een sterk staaltje communicatieve vaardigheden en sta je open voor ontwikkelingen binnen je afdeling. Je zal nauw samenwerken met de projectleiding, werkvoorbereiding en planning.

  • Master Industriële wetenschappen Bouw;
  • analytisch denkvermogen;
  • creatief zoeken naar oplossingen;
  • goede rekenkundige vaardigheden;
  • gedegen kennis van en vaardigheid met MS Office.

Aanbod

Aanbod

Wanneer je aan de slag gaat bij onze klant, krijg je een fulltime contract van onbepaalde duur (40u), uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een competitief loon, 20 vakantiedagen, 12 ADV- dagen, hospitalisatie- en groepsverzekering en ontwikkelingsmogelijkheden. Dit alles bieden zij aan binnen een prettige werkomgeving met gemotiveerde en professionele collega’s.

Interesse?

Bezoek www.select-jobs.be voor meer informatie over de vacature Stabiliteitsingenieur of solliciteer online op de vacature Stabiliteitsingenieur.

Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 4 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Interim optie vast
  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.