Terug naar zoekresultaten

SQL/BI Developer

459014999

AGO Jobs & HR | Hoboken | Interim, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

SQL/BI Developer

Functieomschrijving

Voor onze klant, een geronommeerde internationale retail keten, zijn wij op zoek naar een SQL/BI Developer. Binnen deze rol ontwikkel en onderhoudt je de procedures om data uit de verschillende brondatabanken te halen (ETL) enerzijds en communicatie tussen verschillende databases anderzijds. Je stabiliseert en onderhoudt de huidige operationele (OLTP) en rapporterings (DWH) databases. Je werkt mee aan een goede SQL Server infrastructuur (bijvoorbeeld opvolging van performantie en availability van de servers en waar mogelijk verbeteren). Je ontwikkelt en optimaliseert de management rapportering voor de verschillende afdelingen. Tenslotte maak je kwalitatieve ad-hoc data en rapporten die de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van business analyses.

Profiel

Je hebt bij voorkeur een bachelor of master in I(C)T, of een andere sterk analytische richting met ervaring in ICT. Een eerste relevante ervaring is een pluspunt. Je kan SQL schrijven als geen ander en hebt inzicht in relationele databanken.
Kennis van Microsoft SQL server 2008-2016 en de Microsoft Business Intelligence Suite (vooral SSRS en SSIS) is een plus.

Verder werk je graag nauwkeurig, acturaat en levert graag kwaliteit. Je bent een teamplayer en zorgt voor een positieve noot in de groep. Verder ben je communicatief sterk in zowel Nederlands als Engels. Je hebt zin voor initiatief, een analytische geest en je bent pro-actief en je beschikt over de nodige flexibiliteit.

Aanbod

Wij bieden jou een functie met verantwoordelijkheid in een sterk groeiende en innovatieve retailketen. Je kan rekenen op on the job training en daarbovenop krijg je er avontuurlijke collega's bij en een gedreven managementteam.

We bieden je de kans om jezelf te ontplooien in de boeiende wereld van outdoor en actieve vrije tijd.
En dit alles aangevuld met een marktconforme verloning, aangevuld met extra legale voordelen!
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Ago Antwerpen IT

Alle jobs Application development

Populaire jobs in Application development:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Application development' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.