Terug naar zoekresultaten

SQL/BI Developer

326156031

Via AGO Jobs & HR | Antwerpen | Interim, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

SQL/BI Developer

Functieomschrijving

Samen met onze klant zijn wij op zoek naar een SQL/BI Developer. Onze klant is een internationale speler binnen de retailsector. Het hoofdkantoor is gevestigd in Hoboken. Als SQL/BI developer zal je de procedures onderhouden en ontwikkelen om data uit verschillende brondatabanken te halen (ETL) enerzijds en communicatie tussen verschillende databases anderzijds. Daarnaast stabiliseer en onderhoud je de huidige operationele (OLTP) en rapporterings (DWH) databases. Je zal meewerken aan een goede SQL Server Infrastructuur (bijvoorbeeld opvolging van performantie en availibility van de servers en waar mogelijk verbeteren). Ook zal je de management rapportering voor de verschillende afdelingen ontwikkelen en optimaliseren. Tenslotte maak je kwalitatieve ad-hoc data en rapporteren die de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van business analyses.

Profiel

We zoeken iemand die SQL kan schrijven als geen ander en inzicht heeft in relationele databanken. Daarnaast heb je ook kennis van Microsoft SQL server 2008-2016 en de Microsoft Business Intelligence Suite (vooral SSRS en SSIS) is een plus.
Spreek je vlot Engels? Werk je graag nauwkeurig, accuraat en lever je graag kwaliteit? Ben je iemand die initiatief neemt en pro-actief te werk gaat en ben je analytisch ingesteld? Ben je een echte teamplayer en ben je flexibel ingesteld? Kan je daarnaast een eerste relevante ervaring voorleggen en heb je bij voorkeur een bachelor of master binnen ICT of een sterk analytische richting met ervaring in ICT?

Antwoord je op alles vlot ja, super! Dan ben jij wellicht dé persoon die wij zoeken.
Zijn er een aantal zaken die je niet kan afvinken, maar zie jij deze functie volledig zitten? Neem dan zeker ook contact op!

Aanbod

Je komt terecht in een team met avontuurlijke collega's en een gedreven managementteam in een functie met verantwoordelijkheid in een sterk groeiende en innovatieve retailketen.
Je krijgt on the job training en de kans om jezelf te ontplooien binnen de boeiende wereld van outdoor en actieve vrije tijd.
Je ontvangt daarbovenop een marktconforme verloning, aangevuld met extra legale voordelen.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Ago Antwerpen IT

Alle jobs Database

Populaire jobs in Database:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Database' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.