Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 24

Volgende
Atlas Copco Airpower

SQA ingenieur

Bij Atlas Copco Airpower

Staat 28 dagen op Jobat.be

De Atlas Copco groep heeft zijn hoofdzetel in Stockholm, Zweden en is actief in meer dan 180 landen. De compressortak van de groep heeft in Wilrijk (Antwerpen) zijn internationale hoofdkwartier: Atlas Copco Airpower. We zijn er marktleider in persluchttechnologie en dat merk je. We ontwikkelen én produceren er een breed gamma aan industriële compressoren en aanverwante producten. Gedreven door innovatie, streven we ernaar om klanten wereldwijd de beste persluchtsystemen aan te bieden en in te spelen op hun complexe technische vraagstukken. Naast engineering en productie spelen logistiek, aankoop, finance en aftermarket een belangrijke rol. Als medewerker kom je terecht in een internationale werkomgeving met diverse contacten en tal van carrièremogelijkheden.

SQA ingenieur

Functieomschrijving

Als SQA Ingenieur ben je verantwoordelijk voor zowel de kwaliteit van de geleverde stukken van onze toeleveranciers als de kwaliteit van het productieproces van de leveranciers voor de Compressor Technique Service ( CTS ) divisie. Je evalueert, controleert en optimaliseert het productieproces van de leveranciers, het beheersysteem en de productkwaliteit. Als SQA ingenieur dien je pro-actief en onafhankelijk tewerk te gaan. Deze positie vereist zowel veel interne en externe contacten als een goede technische en product kennis ( Olie, filters, connectivity, seals & O-ringen ).

Taken en verantwoordelijkheden

1. Je participeert in het selectie process van nieuwe leveranciers d.m.v. het uitvoeren van kwaliteits audits, RFI & RFQ , beursbezoeken, etc. Deze moeten kunnen leveren volgens de vereisten van Atlas Copco.

2. Voor deze leveranciers ontwikkel je actieplannen om de leverbetrouwbaarheid en kwaliteit te verbeteren. Je definieert performantie doelstellingen en je bespreekt verbeteringsplannen met de leveranciers om deze doelstellingen ook te bereiken. Bij structurele problemen (te late leveringen, kwaliteitsafkeuren, … ) bespreek je verbeteringsacties met de leveranciers en volg je deze op in de QIP programma’s.

3. Je voert audits uit ter plaatse bij leveranciers met een vooropgesteld schema of waar nodig.

4. Je verruimt jouw kennis en wordt de referentie voor jouw commodities wat betreft het productieproces bij de leveranciers.

5. Je zoekt systematisch naar kwaliteits synergieën binnen de organisatie en met collega’s van andere divisies en andere product companies.

6. Je doet mee aan opvolging van het vrijgegeven van onderdelen. In nauwe samenwerking met onze engineering afdeling onderneem je acties naar leveranciers toe zodat : de onderdelen voldoen aan de specificaties, het productieproces voldoet aan de verwachtingen m.b.t. kwaliteit en capaciteit (volumes).

7. Je garandeert een optimaal beheer van de systemen & databases (kwaliteitsafwijkingen, afkeurbehandeling, eerste stuk controle, auditrapporten, ... .).

8. Je meet de performantie van de leveranciers en consolideert de resultaten in de maandelijkse rapportering naar de teamleider.

9. Je werkt actief mee bij First Sample Inspections, opstellen quality plans , test & meetrapporten leveren en FMEA.

10. Je volgt verschillende project team meetings ( PTM )mee om het process en de kwaliteit te garanderen. Alsook technische & kwaliteits meetings ( TCM & PQM )

Profiel

Opleiding

Je hebt een technisch diploma van een universiteit of hoge school met een gezonde interesse in
techniek, kwaliteit en logistiek.

Kennis

Vloeiend in Engels en Nederlands, andere talen zijn een extra troef.

Persoonlijkheid

Je bent dynamisch en kan onafhankelijk werken. Je hebt een analytische en assertieve ingesteldheid, bent resultaat gedreven en kan je werk plannen. Je bent een groepsspeler.
Regelmatig reizen binnen Europa is onderdeel van de job.

Aanbod

- Gevarieerde taken met een breed scala aan ontwikkelingsmogelijkheden bij een innovatieve en internationale wereldspeler.
- Steun en mogelijkheden om je carrière uit te bouwen.
- Een peter/meter die je vanaf je eerste werkdag op een praktische manier wegwijs maakt in de organisatie.
- Een goede work- life balance.
- Marktconforme verloning aangevuld met extralegale voordelen.
- Mogelijkheid om in te stappen in ons fietsleaseplan en diverse sportclubs.
Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 11 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Academische Bachelor

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Quality manager' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.