Terug naar zoekresultaten

Specialized Service Desk Engineer

387517564

Via AGO Jobs & HR | Antwerpen | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Specialized Service Desk Engineer

Functieomschrijving

Voor een internationale speler, gevestigd te Wommelgem, zijn wij op zoek naar een Specialized Service Desk Engineer. Onze klant is dé specialist in het ontwerpen, implementeren en supporteren van de meest betrouwbare en innovatieve oplossingen op vlak van netwerk, security en datacenter infrastructuur. Door recente groei zijn zij enorm trots om de grootste onafhankelijke cyber security en managed security services provider te zijn. Ongeacht hun exponentiële groei, blijven zij wel steeds een groot belang hechten aan een vlotte werksfeer. Hun vlakke organsiatie heeft dan ook steeds oog voor glimlachende werknemers. Als Service Desk Engineer zal je dagelijks het netwerk- en securityinfrastructuur van managed dagelijks proactief beheren en heb je end-to-end verantwoordelijkheid over een select aantal klanten. Je gebruikt je brede technische kennis met oog op een optimale afhandeling van incidenten en changes. Je streeft naar 100% klantentevredenheid en gebruikt de voorhhanden zijnde tools en procedures om dit alles zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Verder volg je grondig alerts op binnen je klant-netwerk via een managementsysteem en ondereem je proactief gepaste acties.

Profiel

Wij zoeken:

-> Getalenteerde collega's met kennis van networking, application firewalling, switching, routing, loadbalancing, endpoint security...
-> Uiteraard ook enthousiaste en leergierige problem-solvers die creatief kunnen denken én doen, in een technologisch uitdagende wereld.
-> Verfrissende geesten met een enkele jaren ervaring in een gelijkaardige omgeving.
-> Vlotte babbelaars met connaissance du français en strong English skills
-> Teamplayers die doelgericht en zelfstandig werken

Aanbod

Onze klant biedt jou een boeiende job in een veranderend en steeds groeiend bedrijf, waarbij groei en persoonlijke ontplooiing centraal staan. Je krijgt de mogelijkheid om te werken in een team met een hoog kennisniveau binnen een vlakke organisatie met een losse sfeer waar collegialiteit hoog in het vaandel gedragen wordt.

Daarbovenop ontvang je van ons een competitief salaris aangevuld met allerhande verzekeringen en extralegale voordelen zodat je je geen zorgen hoeft te maken.

En om het volledig af te maken zijn er verchillende fijne after-work activiteiten met top collega's!


Graag meer info? Contacteer dan Kelly via kelly.gyesbreghs@ago.jobs

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Antwerpen IT
Brusselstraat 51
2018 Antwerpen IT
Tel.: 03 213 86 50
Email: antwerpen.it@ago.jobs
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 11 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Netwerk, ict security
  • Sector: ICT, Telecom en Internet
  • Antwerpen (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Netwerk, ict security' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.