Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 8

Volgende

SPECIALIST WOODQUALITY

* Uitgebreide houtkennis en relevante ervaring binnen de sector
* Analytisch (75%) en uitvoerend (25%) werk
* Regio Gent

Hays Gent | Gent | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 14 dagen op Jobat.be

Onze klant is een modern, ambitieus en onafhankelijk familiebedrijf dat tot de top in de Belgische houtbranche behoort. Onze activiteiten omvatten de wereldwijde import, opslag, verwerking en verdeling van houtsoorten- en producten voor de Belgische en Europese markt.SPECIALIST WOODQUALITY

Functieomschrijving

Samen met onze klant is Hays Construction Gent op zoek naar een specialist woodquality.


Als specialist woodquality ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van het hout op het terrein van het bedrijf zelf en ook externe magazijnen (Antwerpen, Kiel, …). Jouw verantwoordelijkheden bevinden zich binnen 4 kwaliteitsdomeinen: Kwaliteitscontroles, schadedossiers, procesoptimalisatie en kennis & overdracht. Je voert systematisch kwaliteitscontroles uit bij ontvangst van de goederen en klachten. Hierbij coördineer je de administratieve flow in samenwerking met de assistent werfcoördinator. Je assisteert ook de bezoeken van leveranciers/verkopers indien nodig. Hiernaast streef je ook naar continue optimalisatie om het kwaliteitsniveau te verhogen. Je stelt zelf de procedure rond kwaliteitscontrole verder op punt en zorgt ervoor dat het hoofdstuk kwaliteit correct geïmplementeerd wordt in het ERP-pakket. Intern geef je ook training aan medewerkers met betrekking tot de kwaliteit.

Profiel

Voor de functie van specialist woodquality kijken we uit naar iemand die zowel een denker als een doener is. Je beschikt over een uitgebreide houtkennis en relevante ervaring binnen de sector. Je bent vertrouwd met specifieke kwaliteitsmethodes die je feilloos toepast in de huidige processen. Daarnaast heb je oog voor detail, ben je analytisch ingesteld en zet je graag de puntjes op de 'i'. Je bent communicatief sterk en aarzelt niet om verbetervoorstellen voor te leggen aan het hoger management. Ten slotte kan je goed overweg met een pc en basis software programma's zoals Excel.

Aanbod

Je krijgt een uitdagende en boeiende job voorgeschoteld waarin je deel uitmaakt van een ervaren team met een collegiale spirit. Je zal tewerkgesteld worden in een bedrijfscultuur dat getypeerd wordt door open communicatie, ruimte voor overleg en respect voor elkaars talenten. Verder biedt het bedrijf je een aantrekkelijk salaris aan inclusief extralegale voordelen die in verhouding staan tot jouw kennis en ervaring.

Interesse in deze functie van specialist woodquality? Solliciteer nu online of contacteer Charlotte Vanden Bussche van Hays Construction Gent op het nummer 0498 17 65 47. Is deze vacature niet wat je zoekt? Contacteer ons vrijblijvend voor andere passende opportuniteiten of bekijk onze openstaande vacatures op www.hays.be

Interesse?

Hays Gent
Charlotte Vanden Bussche
092331183
Oudenaardsesteenweg 13-15, 9000 Gent, Belgie
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 25 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Kwaliteitscontroleur' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.