Terug naar zoekresultaten
Agentschap Binnenlands Bestuur (Vlaamse overheid)

Specialist organistieontwikkeling

Contractueel , graad adjunct van de directeur, standplaats Brussel

Bij Agentschap Binnenlands Bestuur (Vlaamse overheid)

Het Agentschap Binnenlands Bestuur (ABB) werd opgericht voor de beleidsondersteuning en de uitvoering van het beleid inzake de binnenlandse aangelegenheden, met inbegrip van de coördinatie van het beleid met betrekking tot Brussel-Hoofdstad en met betrekking tot de Vlaamse Rand rond Brussel, van het stedenbeleid, van het integratie- en inburgeringsbeleid en voor de beleidsvoorbereiding- en evaluatie. 

Specialist organistieontwikkeling

Functieomschrijving

Deze vacature is ideaal voor personen die dynamisch en flexibel zijn en die probleemloos kunnen functioneren in perioden van hoge werkdruk. Je houdt daarnaast van een heel divers  takenpakket en zoekt graag naar oplossingen . Je bent sociaal vaardig en werkt graag met verschillende collega’s doorheen het agentschap samen.
 
Heb jij zin om vernieuwend te werken en heb je al kennis van proces- en risicobeheer? 
  
Als specialist organisatieontwikkeling werk je onder meer rond thema’s als organisatiebeheersing, risicobeheer en help je bij de uitbouw van het nieuwe strategische kader. Je volgt de doelstellingen van het ondernemingsplan mee op en implementeert nieuwe processen.
 

Profiel

Je kunt deelnemen aan de selectieprocedure als je op de uiterste inschrijvingsdatum voldoet aan onderstaande voorwaarde:
 
Je hebt een masterdiploma  of een ander diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau A binnen de Vlaamse overheid.  De volledige lijst vind je hier: https://overheid.vlaanderen.be/Bijlage02. 
 
Je kunt ook deelnemen aan de selectie als je binnenkort afstudeert en uiterlijk in september 2018 het gevraagde diploma behaalt.  Je kunt de functie alleen opnemen als je op het moment van de indiensttreding je diploma effectief behaald hebt.

 

Aanbod

  • Je krijgt een contract van onbepaalde duur in de graad van adjunct van de directeur met bijhorende salarisschaal A111.
  • We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever. 
  • Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen kerstdag en Nieuwjaar. 
  • Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruik maken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Mechelen, Hasselt, Leuven, Gent, Aalst en Brugge).
 
Meer weten over werken bij de Vlaamse overheid?
www.werkenvoorvlaanderen.be

 
Deze job wordt niet langer aangeboden.
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Overheid' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.