Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 97

Volgende
H.ESSERS

SOLUTION DESIGN ENGINEER

Solution Design is de technische commerciële afdeling van H.Essers en opereert binnen de CCD (Corporate Commercial Department).

Bij H.ESSERS

Staat 15 dagen op Jobat.be


Logistieke dienstverlener H.Essers biedt gepersonaliseerde en geïntegreerde transport- en logistieke oplossingen over heel Europa.
Het bedrijf werd opgericht in 1928 door Henri Essers en is intussen uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven in Europa op het vlak van transport en logistiek voor sectoren als chemie, farmaceutica/healthcare en kwalitatief hoogstaande goederen. De afgelopen jaren kende het bedrijf een stevige uitbreiding, te danken aan de autonome groei en een aantal strategische overnames. In 2017 boekte H.Essers een omzet van 646 miljoen €.
Het bedrijf telt momenteel 975.000 m² magazijnruimte, een vloot van 1.460 trekkers en 3.050 aanhangwagens en heeft meer dan 6.270 medewerkers verdeeld over 70 vestigingen in 17 landen in West- en Oost- Europa.
Naast de hoofdzetel in Genk (België), heeft H.Essers een tweede thuisbasis in Roemenië.
De sterkte van het bedrijf ligt in de asset-based strategie : het is eigenaar van de vloot, magazijnen en IT-systemen. Dit maakt het mogelijk om een optimale controle over alle strategische processen te behouden. Het familiale karakter van het bedrijf zorgt voor een korte besluitvormingsprocessen. Hierdoor kan H.Essers zeer flexibel inspelen op veranderende klanteneisen en verschuivingen op de internationale markt.
 
 

SOLUTION DESIGN ENGINEER

Functieomschrijving

• Samen met de klant analyseer je de logistieke- en/of transportbehoefte en ontwerp je een oplossing op maat
• Je staaft jouw voorstel en analyse met de nodige cijfers en kostencalculaties waarbij je zowel de winstgevendheid voor H.Essers als de juiste prijszetting naar de klant uitwerkt
• Binnen de vooropgestelde deadlines werk je overzichtelijke commerciële offertes uit waarmee je de klant overtuigt van H.Essers als de beste partner.
• In samenspraak en overleg met de klant, andere sales afdelingen en interne stakeholders verfijn en finaliseer je de oplossing tot een concreet project.
• Je werkt nauw samen met diverse stakeholders binnen en buiten het bedrijf en voert samen de commerciële gesprekken.
• Je voert diverse analyses uit ter verruiming van het marktinzicht en ter verbetering van de commerciële processen
• Je werkt vanuit de vestiging in Genk of Wilrijk

Profiel

Ben je in het bezit van een bachelor diploma met een proven record binnen logistiek of transport, zeer sterke communicatie en relationele vaardigheden?
 

Aanbod

Een uitdagende functie in een groeiend internationaal bedrijf, een brede waaier aan doorgroeimogelijkheden, een marktconform salarispakket en opleiding van ervaren collega’s.
Afhankelijk van jouw kennis en interesse, geven we jou de mogelijkheid om je meer te verdiepen in Contract Logistics of Transport.
Midden-Limburg (Hasselt - Genk)

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 9 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Logistiek management
  • Sector: Logistiek, Transport en Handling
  • Genk (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Supply chain, Logistiek management' jobs in Midden-Limburg (Hasselt - Genk) meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.