Terug naar zoekresultaten

Solution Architect/ Senior Application Analyst - Developer .NET

358416900

Via AGO Jobs & HR

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Solution Architect/ Senior Application Analyst - Developer .NET

Functieomschrijving

Voor een bedrijf gelegen in Ieper zijn we op zoek naar een Solution Architect/Senior Application Analyst - Developer .NET. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de implementatie van softwareoplossingen op Microsoft .NET platformen/applicaties. Hierbij verbeter je de bestaande bedrijfsprocessen. Zo ben je verantwoordelijk voor de opstelling van nieuwe uniforme architecturen en frameworks voor alle .NET applicatieontwikkelingen. Behoeften van klanten worden geanalyseerd en omgezet in functionele oplossingen. Deze oplossingen worden technisch en functioneel getest. Binnen je functie werk je als expert en coach je je collega's op vlak van applicatieontwikkeling. Tot slot volg je recente evoluties binnen de softwareontwikkeling, -architecturen en -frameworks op de voet.

Profiel

Voor deze functie beschik je over een Masterdiploma binnen de IT en communiceer je vlot in het Nederlands en in het Engels. Kennis van het Frans is een pluspunt. Daarnaast heb je een zevental jaar ervaring in .NET ontwikkeling en heb je ervaring met het bouwen van schaalbare en high available gedistribueerde systemen en Service Oriented Architecturen, concurrent development source control en Continuous Integration. Vervolgens heb je kennis van objectgeoriënteerde analyse en programmatie in .NET, Visual Studio en Team Foundation Server. Een extra pluspunt is ervaring met Agile/Scrum, SQL Server, BPMN en/of UML en SharePoint. Tot slot ben je klantvriendelijk, analytisch, leergierig en een teamplayer.

Aanbod

Het bedrijf biedt haar medewerkers een dynamische en internationale omgeving aan met mogelijkheden tot persoonlijke groei en ontwikkeling. Dit onder andere door technische en functionele oplossingen. Binnen deze functie kom je in aanraking met meerdere nieuwe technologieën. Tot slot kan je genieten van een gevarieerd takenpakket met ruime verantwoordelijkheden.
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 9 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Application development
  • Sector: ICT, Telecom en Internet
  • Kortrijk (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Application development' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.