Terug naar zoekresultaten

Software Tester

458985811

AGO Jobs & HR | Antwerpen | Onbepaalde duur, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Software Tester

Functieomschrijving

Als Test Engineer is het jouw bevoegdheid om de nodige software te controleren op bugs en systeemtesten uit te voeren. Vervolgens beheer, wijzig en onderhoud je deze op de Team Foundation Server. Je voert regressietesten uit en tevens voorzie je developers van feedback aan de hand van user stories en analyses met betrekking tot functionele bugs en andere anomalieën. Je koppelt steeds terug naar de Test Coördinator en de IT Program Manager.

Profiel

Je hebt een Bachelor- of Master diploma in de Informatica, of hebt door ervaring evenwaardige expertise opgebouwd. Je bent vertrouwd met de courante testmethoden, -technieken en automatisering. Je redeneert analytisch, innovatief, ad hoc en problem solving. Verder draag je klantvriendelijkheid, service en structuur hoog in het vaandel.

Aanbod

Onze klant staat in voor een betrouwbare en gedreven adviserende en ondersteunende rol, waarbij de klant centraal staat; of het nu families, werkgevers of zelfstandigen betreft. Onze klant specialiseert zich in kinderbijslag, het starten van een eigen zaak, sociale zekerheid als zelfstandige en specifieke verzekeringsproducten voor zelfstandigen en werkgevers. Klantvriendelijkheid en begeleiding op maat staan steeds centraal. Als Test Engineer draag je heel wat verantwoordelijkheid binnen een boeiende functie. Dit in een dynamische en hoogtechnologische bedrijfscultuur in hartje Antwerpen. Je komt terecht in een aangenaam bedrijfsklimaat met een gezonde work-life balans, je werkt met recente systemen en krijgt de mogelijkheid jezelf verder te scholen door verschillende opleidingen. Je start meteen met een contract van onbepaalde duur, een aantrekkelijk loonpakket met tal van extralegale voordelen; zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor de bedrijfswagen of lease je wel liever een fiets in de drukke binnenstad.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Ago Antwerpen IT

Alle jobs Systeemanalyse

Populaire jobs in Systeemanalyse:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Systeemanalyse' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.