Terug naar zoekresultaten

Software Tester

386546571

Via AGO Jobs & HR | Antwerpen | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Software Tester

Functieomschrijving

Voor één van de spelers van de Cronos groep zijn wij op zoek naar een Software Tester. Onze klant is één van de oudste Cronos bedrijven en bestaan reeds 21 jaar! Zij focussen zich op .NET maatwerksoftware welke zij ontwikkelen door middel van vaste projectteams. Zij nemen een project op van A tot Z en vullen alle rollen, die nodig zijn voor het goede verloop van een project, zelf in. De projecten situeren zich voornamelijk in regio Antwerpen en Brussel. Je komt terecht in een zeer menselijk én jong bedrijf waar ze rekening houden met ieders work-life balance, waar duurzaam ondernemen zowel naar klanten als collega's toe deel uitmaakt van de visie en waar transparantie een belangrijke factor is. Je komt in een bedrijf terecht dat veel belang hecht aan geoliede teams waar rollen uitgewerkt en aanwezig zijn zodat iedereen de juiste rol kan opnemen. Waar je werkt in vaste teams die samen sequentieel projecten behandelen. Je krijgt de mogelijkheid om tijdens de werkuren via kennisdeling, samen met je collega`s de projectaanpak naar een nóg hoger niveau te tillen. Verder hanteren zij een pragmatische projectaanpak gebaseerd op Agile en Scrum, die je samen met je team in de praktijk brengt bij klanten. Tenslotte kom je terecht in een hecht team en kan je genieten van de stabiliteit die de Cronos biedt. Wie zoeken wij? Je bent een teamplayer en je vindt het een voordeel dat je terecht komt in een team waar je je collega?s écht leert kennen. Je houdt van de hechte sfeer in je team doordat je samen een gemeenschappelijk doel hebt: het succesvol opleveren van jullie project! Maar daarnaast kan je er ook van genieten om je collega?s op een andere manier te leren kennen tijdens een teambuilding of door na de uren een pintje te pakken. Wat zal de functie inhouden? Je zal binnen één of meerdere teams de rol van functioneel tester opnemen waarbij je je echt zal gaan verdiepen in de specifieke business van de klant. Je zal op een gestructureerde

Profiel

Onze ideale kandidaat beschikt over een Master of gelijkwaardig door ervaring. Verder ben je kritisch en voorzien van een analytisch denkvermogen. Je werkt zeer gestructureerd en bent overtuigd van de meerwaarde van Agile methodologieën zoals Scrum en Kanban om goede maatwerksoftware te maken. Je krijgt een kick van het vinden van bugs en je wilt hier je collega developers mee challengen.

Verder ben je een duidelijke communicator waardoor je informatie op een juiste manier kan overbrengen, kan je autonoom werken, prioriteiten stellen en focus houden op de doelstellingen. Je bent bereid om te werken in wisselende omgevingen en je ziet dit als een meerwaarde in je job

Daarnaast zie je het als een meerwaarde dat je de kans krijgt om jouw ervaring en opgebouwde kennis te delen met je collega testers waardoor ook zij kunnen groeien in hun rol. Extra project skills die een leuke aanvulling zijn op het gevraagde, daar zeggen we geen nee tegen!

Aanbod

Je komt terecht in een familiale sfeer waar open communicatie belangrijk is, dit zorgt ervoor dat jij je meteen thuis zal voelen. Onze klant biedt je het kader om binnen de organisatie te evolueren in de richting en op het tempo dat je zelf wenst. Zij ondersteunen en stimuleren persoonlijke groei, samenwerking en kennisdelen.
Je krijgt te mogelijkheid om te werken in een boeiende omgeving waarin je jezelf helemaal kan ontplooien door o.a. verschillende opleidingsmogelijkheden volgens je ?credits?.

Onze klant is voldoende groot om variatie en doorgroeimogelijkheden te kunnen bieden. En misschien heb jij ondernemerszin om op termijn een eigen bedrijf te starten binnen hun omkadering. Je krijgt de mogelijkheid om je visie en strategie te delen om hen als bedrijf nog sterker te maken.
Ze zijn er zich van bewust dat er een grote flexibiliteit gevraagd wordt met betrekking tot mobiliteit en willen hierin optimaal ondersteuning bieden via flexibele werkuren, gebruik van openbaar vervoer, remote werken. Alles is bespreekbaar volgens je persoonlijke noden.

Last but not least, een mooi bedrag op jouw bankrekening aangevuld met een pakket aan extra-legale voordelen en dit gebaseerd op jouw ervaring zodat jij je daar alvast geen zorgen over hoeft te maken en je volledig kan focussen op je jobInteresse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Antwerpen IT
Brusselstraat 51
2018 Antwerpen IT
Tel.: 03 213 86 50
Email: antwerpen.it@ago.jobs
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 16 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Analyse' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.