Terug naar zoekresultaten Vorige

14 van 14

Software Tester

374464106

Via AGO Jobs & HR

Staat 28 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Software Tester

Functieomschrijving

Als software tester voer je systeemtesten uit op de geleverde software. Je maakt aan, wijzigt en sluit bugs af in Team Foundation Server. Ook voer je regressietesten uit vooraleer de software naar productie wordt opgeleverd. Daarnaast zal je user stories/analyses reviewen op functionele bugs en analisten en developers aanspreken over anomalieën in de opgeleverde software. Je zal rapporteren aan de test coördinator en de IT Program manager.

Profiel

Je beschikt over een bachelor of master in de Informatica, of hebt reeds gelijkgestelde ervaring. Ook heb je reeds ervaring met testmethoden, -technieken en - automatisering.

Je kan analytisch, probleemoplossend en out of the box denken. Je hebt zin voor orde en afwerking, en je focus ligt op kwaliteit. Daarnaast ben je resultaat- en klantgericht en kan je gestructureerd en georganiseerd werken.

Aanbod

Onze klant staat voor een gedreven organisatie waarbij de klant centraal staat: of het nu families, werkgevers of zelfstandigen betreft. Je kan bij hen terecht voor kinderbijslag, het starten van je eigen zaakn, je sociale zekerheid als zelfstandige en specifiekle verzekeringsproducten voor zelfstandigen en werkgevers. Het bedrijf helpt hun klanten volgens de hoogste standaard, op een menselijke manier en in duidelijke taal.

Als software tester bekleed je een verantwoordelijke en boeiende functie in een dynamische en hoogtechnologische omgeving in het hartje van Antwerpen. Je komt terecht in een aangenaam bedrijfsklimaat met een gezonde work-life balans. Je beschikt over een contract van onbepaalde duur, een aantrekkelijk salaris en tal van extralegale voordelen.

Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 22 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Systeemanalyse
  • Sector: ICT, Telecom en Internet
  • Antwerpen (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Systeemanalyse' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.