Terug naar zoekresultaten Vorige

7 van 92

Volgende

Software Sales Consultant

Hilti | Meerdere regio's | Voltijds

Staat 10 dagen op Jobat.be

Als je de sector niet kent, heb je misschien nog nooit van ons gehoord. Hilti is toeleverancier van technologisch toonaangevende producten, software en diensten voor de bouwsector. Wij hebben een roemrijk verleden: in de meer dan 75 jaar van ons bestaan hebben we naam gemaakt als pionier met een uitzonderlijke service. Bij Hilti werken meer dan 28.000 mensen in meer dan 120 landen. Het is een geweldige plek om te laten zien wat je in je mars hebt. Bij ons kun je bijleren, jezelf ontwikkelen en werk maken van je carrière.

Software Sales Consultant

Functieomschrijving

Job reference:
2969

Software Sales Consultant
België

Wat is de functie?
We investeren momenteel in ON!Track, ons innovatieve asset management systeem en Fleet Management. Hiervoor zijn we op zoek naar een Sales consultant voor de ondersteuning van onze klanten én onze direct sales force.

Wat houdt de functie in?
Als business developer services werk je nauw samen met de lokale Hilti sales teams. Je coacht teamleden om hun competenties inzake services te verbeteren en je staat in voor het opstellen en uitvoeren van actieplannen. Deze actieplannen dienen om enerzijds opportuniteiten te detecteren en anderzijds om de verkoop te stimuleren. Je zal klanten ondersteunen door met hen een analyse te maken van hun noden en behoeften binnen hun organisatie. Jouw expertise helpt klanten tijdens de software implementatie en de opleidingsfase van het ON!Track systeem. De functie vraagt om iemand die inititatief durft nemen, creatief aan de slag kan gaan, zijn/haar agenda kan beheren, klantencontacten efficiënt kan behandelen en bovenal ook een teamplayer is. Software hoeft niet alleen voor techneuten een leuke uitdaging te zijn! Zoals de meeste functies bij Hilti is de functie als business developer services praktijkgericht. Onze nieuwe collega wordt verondersteld de contactpersoon te zijn voor de mensen binnen zijn regio. Een consultatieve salesaanpak, efficiënte communicatie en klantendemonstraties van de services mogen niet ontbreken.

80% van onze management posities zijn ingevuld door interne kandidaten. Dit geeft aan hoeveel waarde er gehecht wordt aan onze mensen en hun ontwikkeling.

Wat hebben wij te bieden?
Je start in een organisatie die in 2016 alleen al 25 Top Employer prijzen gewonnen heeft en hoog scoort in de lijst van Great Place to work in Europa. Wij bieden jou alles wat je nodig hebt om te schitteren in je functie. Een-op-een coaching, een volledig support netwerk dat je helpt in je dagelijkse taken en je zal kunnen genieten van een zeldzame combinatie van autonomie en teamspirit, je bent manager van je eigen agenda en maakt deel uit van een hecht team. Hilti geeft je alle vertrouwen, veel verantwoordelijkheden en vrijheid om je te ontplooien en door te groeien. In ruil willen we iemand die net dat beetje meer doet, niet terugdeinst voor verandering en over het nodige talent beschikt om de activiteiten in zijn regio een boost te geven. Je rapporteert dagelijks aan de national sales manager, hij zal je ook coachen en je carrière managen.

Waarom solliciteren?
Bij ons vind je een goede mix van mensen wat zorgt dat we meer dynamische, meer innovatieve en meer productieve teams crëeren. Het is een absolute plus indien je al een degelijke ervaring hebt in een technische of verkoopsfunctie.

Je hebt nodig:
  • Ervaring in een B2B functie (dienstensector) is een pluspunt
  • Beschikt over analytische, probleemoplossende en organisatorische vaardigheden
  • Sterke interesse in software en kennis van Microsoft office suite
  • In staat om te werken in een crossfunctionele teamomgeving: Marketing, Sales en derde partij
  • Bereid om autonoom te werken in een functie op het terrein, met eigen tijdsbeheer.
  • Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden.
  • Drive om sterke en duurzame relaties te ontwikkelen met interne én externe medewerkers


West-Vlaanderen,Oost-Vlaanderen,Antwerpen,Vlaams-Brabant,Limburg

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 29 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

  • Voltijds
  • Bedrijfswagen

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales management' jobs in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams-Brabant, Limburg meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.