Terug naar zoekresultaten
Austin Bright

Software Ontwikkelaar met kennis in verschillende technologieën

Austin Bright | Antwerpen | Onbepaalde duur, Voltijds

Als vlot communicerende consultant ben je momenteel op zoek naar een bedrijf dat effectief met state of the art technologieën werkt. Omdat ze deel uitmaken van één van de grootste consultancy in België zijn ze actief in verschillende sectoren. Ze werken zowel op inspanning engagement, als project engagement met hun klanten waar ze hun kennis en ervaring aan deze 'verkopen'. De reden van hun zoektocht is omdat ze zich verder gaan specialiseren in Python en Azure.

Software Ontwikkelaar met kennis in verschillende technologieën

Jouw verantwoordelijkheden: .Net Developer

Dit bedrijf vertrekt vanuit de kennis en ervaring van hun werknemers en kijkt dan samen met hen naar de verschillende projecten. Ze verwachten van jou enige expertise in een programmeertaal en een baseline van kennis in andere domeinen. Dankzij hun eigen academie en R&D afdeling werken ze samen met jouw aan de uitbouw van jouw capaciteiten.

Jouw profiel: .Net Developer /Angular / Javascript / React

- Je hebt al enige professionele ervaring in één van de verschillende domeinen zoals .Net / Angular / Javascript / React / Python.

- Je bent in het bezit van een bachelor- en/of masterdiploma in informatica of gelijkgesteld door ervaring.

- Consultancy vereist van jou een zekere flexibiliteit, je staat open om van onder uw kerktoren te komen.

- Omdat je bij klanten te werk wordt gesteld verwacht men van jou dat je je vlot kan uitdrukken in het Nederlands en Engels.

- Leergierigheid is hier primordiaal. Dankzij de verschillende tools die hier aanwezig bent en de soorten projecten waaraan ze werken, wordt van je verwacht steeds up-to-date te zijn.

Ons aanbod: .Net Developer / Angular / Javascript / React

- Een heel marktcomforme brutoloon van €2.400 dat naargelang van je ervaring, kennis en inzet na evaluatie kan herzien worden. Dit wordt aangevuld met een extralegale voordelenpakket met een bedrijfswagen, tankkaart, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, onkostenvergoeding, maaltijdcheques, GSM en laptop.

- Naast een meer dan degelijke verloning kom je nu in een bedrijf terecht die ook mee denkt aan jouw toekomst als ontwikkelaar door een permanente opleiding via hun Academie en R&D afdeling.

- Door deel uit te maken van een grote groep heb je ook een grotere kans om een passend project te vinden qua duur en technologie.

Heeft u interesse in deze vacature? Bezorg ons dan zo snel mogelijk u CV via apply @ austinbright.com of bel ons op het nummer 02 808 33 55 . Mijn collega's en ik zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van u kandidatuur.

Keywords: .Net/ Angular / Javascript / React / Python

Deze job wordt niet langer aangeboden.
Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Minstens 2 jaar ervaring
  • Nederlands, Engels, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds
  • Bedrijfswagen

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Application development' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.