Terug naar zoekresultaten Vorige

5 van 5

Software Integration Developer

438422455

AGO Jobs & HR | Kortrijk | Interim, Voltijds

Staat 34 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Software Integration Developer

Functieomschrijving

Voor een bedrijf in Waregem zijn we op zoek naar een Software Integration Developer. De firma voorziet logistieke diensten aan de goederenindustrie. In dat kader ga je met de rest van het team aan de slag met het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van de cruciale software die deze werking mogelijk maakt. De applicaties maken de koppeling tussen de firma en hun klanten. Als Integration Developer neem je deel in deze projecten van A tot Z: analyse, ontwerp, ontwikkeling en implementatie. Jij implementeert technische oplossingen op zaken zoals Microsoft Azure, Visual Studio of Talend Studio. Je documenteert de vooruitgang in het project en denkt mee hoe de werking optimaal kan verlopen.

Profiel

Deze vaardigheden pikte je op in een hogere opleiding in IT met een 3-tal jaar ervaring in een gelijkaardige functie. Technologieën als C#, .net, XML, XSLT en relationele databases zijn nog helder in je geheugen gebrand. Kennis van PL/SQL, REST-webservices, JSON, EDI en WCF zijn telkens een pluspunt.

Naast deze technische kennis en een heftige passie voor data en code ben je iemand die zowel zelfstandig als in team te werk kan gaan. Ben je ook nog eens resultaatgericht, flexibel ingesteld en stressbestendig? Kijk dan snel wat deze firma je kan aanbieden!

Aanbod

Een stabiele job bij een bedrijf in groei met open communicatie en een toffe werksfeer! Dit alles in een filevrije omgeving.

Mits interesse, contacteer Ago Kortrijk IT op 056 23 07 55 of kortrijk.it@ago.jobs

Tot dan!

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Kortrijk IT
Wolvenstraat 23
8500 Kortrijk IT
Tel.: 056 23 07 55
Email: kortrijk.it@ago.jobs
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 24 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Database' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.