Terug naar zoekresultaten

Software ingenieur - industriële automatisatie (regio Gent)

432889149

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Software ingenieur - industriële automatisatie (regio Gent)

Functieomschrijving

Voor onze klant gespecialiseerd in machinebouw en gelegen in de regio van Gent, is AGO Technics op zoek naar een Software Ingenieur in de industriële automatisatie. Het doel van de functie is om mee te werken aan de automatiseringsprojecten van de firma. Concreet houdt dit in: - je werkt zelfstandig of samen met het projectteam mee aan verschillende automatiseringsprojecten - je analyseert, programmeert, test, staat in voor de uiteindelijke in bedrijf name en de oplevering van het project - je maakt gebruik van verschillende industriële softwaretools zoals PLC, SCADA, driveparameterisatiesoftware, montion control software,...) - je volgt de evoluties hieromtrent heel nauw op

Profiel

Voor het uitoefenen van deze functie ben je in het bezit van een bachelor- of masterdiploma in een technische richting en hebt reeds een eerste relevante werkervaring die je kan voorleggen.
Je bent gepassioneerd door aandrijftechnieken en automatisering. Bij voorkeur heb je een goed mechanisch inzicht aangezien dit een voordeel vormt bij de aandrijftechnieken.
Je bent analytisch ingesteld en werkt gestructureerd. Je bent een goede communicator naar zowel klanten als interne diensten toe.
Tot slot stel je jezelf flexibel op voor soms korte opdrachten in het buitenland.

Aanbod

Onze klant biedt jou een veelzijdige job waarin je in het begin een opleiding krijgt met een goede ondersteuning. Je zal een marktconforme verloning krijgen, aangevuld met extra legale voordelen (maaltijdcheques, verzekering gezondheidszorgen en gewaarborgd inkomen, mogelijkheid tot gratis gsm-abonnement,...). Je komt terecht in een organisatie met een open en informele bedrijfscultuur waarin ondernemerschap, autonomie en creativiteit gestimuleerd worden.

Interesse? Stuur je cv naar gent.technics@ago.jobs met vermelding van het referentienummer van deze vacature en we nemen spoedig contact met jou op.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 8 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Industriële automatisering, PLC programmeur' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.