Terug naar zoekresultaten

Software Engineer

401120868

AGO Jobs & HR | Kortrijk | Interim, Voltijds

Staat 15 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Software Engineer

Functieomschrijving

In het kader van groei zoekt een firma regio Menen een Software Engineer. Na een kennismaking met het bedrijf, hun activiteiten en aanpak, kan je aan de slag. In overleg met het team en de gebruikers werk je aan nieuwe toepassingen om de interne werking te versterken. De noden van de gebruikers zet je om in .NET, gekoppeld aan het ERP systeem. Via nauwgezette analyse krijg je zicht op de nodige implementaties. Vervolgens evalueer je de impact en doe je aanpassingen waar nodig. Naast development leid je werknemers op in het gebruik van de applicaties, zowel mondeling als schriftelijk via een handleiding die je opmaakt.

Profiel

Met een bachelor in IT of gelijkwaardig door ervaring kan je aan de slag. Je kan zelfstandig werken in Microsoft .NET. Kennis van zaken als HTML, Angular, React, Jquery, Javascript, Progress, ... zijn telkens een plus.

Als aanspreekpunt ken je je vlot uitdrukken in Nederlands en Frans en ben je communicatief sterk. Je bent analytisch, flexibel en creatief ingesteld.

Aanbod

Een gevarieerde functie bij een firma die steevast het voortouw neemt in de sector waar ze actief zijn. Je krijgt een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen. Er mag zeker eens gelachen worden, en er heerst een pragmatische ingesteldheid. Het bedrijf is sterk in groei, en zorgt ervoor dat zijn medewerkers mee kunnen groeien, met ruimte voor initiatief!

Interesse? Bel naar 056 23 07 55 of mail naar kortrijk.it@ago.jobs
Tot dan!

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Kortrijk IT
Wolvenstraat 23
8500 Kortrijk IT
Tel.: 056 23 07 55
Email: kortrijk.it@ago.jobs
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 27 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Application development' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.