Terug naar zoekresultaten

Software Engineer (.net)

468215670

AGO Jobs & HR | Oostakker | Interim, Voltijds

Staat 18 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Software Engineer (.net)

Functieomschrijving

Voor een internationale speler regio Gent, zijn we op zoek naar een software engineer op masterniveau ter versterking van het huidige software team (2 collega's). Je zal werken aan de verdere groei, uitbreiding en verdere automatisering van het warehousesysteem binnen het bedrijf (warehousesysteem met 270 000 unieke onderdelen). Voor de realisatie van dit project sta je nauw in contact met de stakeholders van de business voor het ontwerp van de IT-oplossingen. Daarnaast bied je ook ondersteuning aan medewerkers die dagelijks met het systeem moeten werken. Opleiding en documentatie opstellen, zijn daar een groot onderdeel van.

Profiel

Voor deze functie zijn we specifiek op zoek naar een kandidaat die een relevant masterdiploma heeft behaald en een sterke interesse toont in automatisering, logistiek en warehouses en een sterk analytisch vermogen heeft. Voor de technische uitwerking van het project werk je vnl. in .net. Zowel in het Nederlands als het Engels ga je in gesprek met verschillende contactpersonen om het project volledig te begeleiden. Je hebt een hands-on mentaliteit en bent in staat om duidelijke prioriteiten te stellen en het overzicht te bewaren.

Aanbod

Een vaste jobaanbiedingen binnen een internationale omgeving die flexibiliteit, stabiliteit en groei voorop stelt. Er wordt een individueel persoonlijk ontwikkelingsplan opgesteld om jouw groeitraject binnen het bedrijf te bepalen. Tegenover jouw skills staat een mooie competitieve verloning met tal van extralegale voordelen.
Interesse? 056 23 07 55 of kortrijk.it@ago.jobs

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Kortrijk IT
Wolvenstraat 23
8500 Kortrijk IT
Tel.: 056 23 07 55
Email: kortrijk.it@a
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 10 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Application development' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.