Terug naar zoekresultaten Vorige

16 van 18

Volgende
TalentXperts

Software Engineer C++

High Tech - Vision - Motion Control

TalentXperts | Hasselt | Onbepaalde duur, Voltijds

Nog 4 dagen om te solliciteren

Ben jij de C++ tovenaar die het programmeren in de genen heeft? Wil jij onze organisatie helpen om letterlijk het kaf van het koren te scheiden met optische sorteermachines voor de voedingsindustrie? Lees dan zeker verder en laat je helemaal overtuigen door Optimum Sorting, een jong en dynamisch bedrijf met een no-nonsense communicatiecultuur. Dankzij hun centrale ligging, leiden alle wegen naar Hasselt. Het leveren van kwaliteit heeft gevolgen en dat merkt Optimum Sorting aan de uitdagende opdrachten die zij ontvangen! Kom jij het team vervolledigen?

Software Engineer C++

Functieomschrijving

Als software engineer sta je in het centrum van het Optimum-universum en heb je een daadwerkelijke impact op het geleverde product: Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen, programmeren en testen van de C++ software die de sorteermachines in beweging zet. Je ontwerpt de user interface, de bijbehorende algoritmes en de data-afhandeling. Om de klant van een geoliede machine te voorzien, speel je af en toe op verplaatsing.  Je voert een testfase uit en licht ter plaatse de werking van je creatie toe aan de mensen die ermee aan de slag gaan.
 

Profiel

Wanneer mensen je vragen welke taal  je spreekt, antwoord je C++ vóór Nederlands. Linux is voor jou geen OS maar een way of life. Vanuit de Lego Technics in je kindertijd, maak je nu de sprong naar machinebouw. De schepper in jou ziet dan ook graag de programmeertaal tot leven komen in de techniek. Code ontwerpen is jouw passie en vanuit je brandend verlangen om opdrachten te realiseren, schiet je uit de startblokken. De race waaraan je deelneemt is echter een estafette, je communiceert dus naadloos bij het aannemen en doorgeven van de opdracht aan je teamgenoten.

 

Aanbod

Je werkt in een hoogtechnologische omgeving waarin de uitdagende projecten vragen om jouw expertise. Een firmawagen met tankkaart maakt deel uit van je riante verloningspakket. Verder kan je rekenen op een flexibele dagindeling.
De uitdaging die je in de Vlaamse grootsteden vindt, tref je hier dicht bij huis!

Om het persoonsgegevensbeleid van Streekpersoneel te lezen, klik of kijk dan op volgende url: https://www.roularta.be/nl/node/6096

Om het persoonsgegevensbeleid van Asap (Talentxperts) te lezen, klik of kijk dan op volgende url: https://www.asap.be/nl/privacy-policy

Talentxperts, dé expert in het rekruteren en selecteren van toptalent. Zowel voor managers, hogere bedienden en expertrollen in een organisatie zoeken we naar de juiste profielen met de juiste attitude. Als onderdeel van de ASAP HR Group denken we mee met onze klant en staan we ook garant voor duurzame en kwalitatieve oplossingen. 

Interesse?

TalentXperts
Ellen Mollen
Business Development Manager
0471 70 16 65

TalentXperts dé expert in het rekruteren en selecteren van toptalent. Zowel voor managers, hogere bedienden en expertrollen in een organisatie zoeken we naar de juiste profielen met de juiste attitude. We denken mee met onze klant en staan garant voor duurzame en kwalitatieve oplossingen.
Hasselt

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 4 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Minstens 2 jaar ervaring
  • Nederlands, Engels

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Application development' jobs in Hasselt meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.