Terug naar zoekresultaten

Software developer C#

357297480

Via AGO Jobs & HR

Nog 5 dagen om te solliciteren

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Software developer C#

Functieomschrijving

Voor een bedrijf in de regio van Gent zijn we op zoek naar een C# .NET developer met een hands-on mentaliteit. Als developer zet je de behoeftes van de klant om in creatieve en educatieve oplossingen. Deze ga je vervolgens ontwikkelen en zo help je mee aan de verdere ontwikkeling van het Flexibel Learning System. Projecten beheer je van begin tot einde. Verder volg je de oplossingen op en ga je ze verder onderhouden. Daarnaast denkt je actief mee over de visie en de plannen voor de toekomst. Om alles uit de beschikbare tools te halen geef je de designers technische input.

Profiel

Met jouw IT-gerelateerd bachelor- of masterdiploma heb je een doorgedreven kennis van .NET-technologieën en frameworks. Ontwikkelen in C# kent voor jou geen geheimen meer. Daarnaast heb je ervaring met ASP.NET, MVC 6 en webtechnologieën zoals JavaScript, CSS3 en HTML5. Verder ben je ook niet helemaal onbekend met WPF- en MVVM-ontwikkeling. Je bent nieuwsgierig naar web based learning en geboeid door 3D, waarbij je misschien zelfs al geëxperimenteerd hebt met Unity 3D. Ben jij de professional in webtechnologie? Dan ben jij misschien wel de meedenker en bouwer die wij zoeken.

Aanbod

Het bedrijf in kwestie is een van de marktleiders van e-Learningoplossingen op maat voor bedrijven. Het is een job met veel uitdaging, afwisseling en verantwoordelijkheid. Je komt terecht in een jong ambitieus team met een hands-on mentaliteit en een no-nonsense werksfeer. Verder biedt het bedrijf een marktconform loonpakket evenredig met je ervaring.
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 5 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Application development
  • Sector: ICT, Telecom en Internet
  • Afsnee (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Application development' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.