Terug naar zoekresultaten
Salar

Sociaal juridisch medewerker

Bachelor of Master

Via Salar | Kasterlee | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 51 dagen op Jobat.be

Salar (www.salar.be) is een sterk groeiend sociaal secretariaat in Kasterlee, een gevestigde waarde in de Kempen. Met meer dan 35 jaar ervaring, een gemotiveerd team van 40 specialisten en een eigen IT & juridische dienst staan wij garant voor expertise binnen handbereik. Onze medewerkers zijn experten in hun vakgebied en op die manier échte adviseurs voor meer dan 2000 ondernemingen. Wij investeren elke dag in de kennis en het welzijn van onze medewerkers door een ruim opleidingsaanbod, werken in een hedendaagse omgeving en gezinsvriendelijke werktijden. Dankzij onze servicegerichte en vernieuwende aanpak blijft Salar groeien. Daarom willen we ons team versterken met een:

Sociaal juridisch medewerker

Functieomschrijving

Alle aspecten van loonverwerking, personeelsadministratie en sociale wetgeving worden je tijdens een trainingstraject aangeleerd. Zo word je één van onze experts, op wie wij kunnen rekenen voor een nauwkeurige en vlekkeloze verwerking van de lonen, sociale documenten en personeelsadministratie van onze klanten. Naarmate je kennis groeit, zal je service en antwoorden kunnen geven over complexere loondossiers, extralegale voordelen, tijdelijke werkloosheid, ouderschapsverlof, tijdskrediet e.a. Zo zal deze functie je jarenlang heel wat voldoening en afwisseling bieden.

Profiel

Je ervaring en talent kan je bij ons verder ontwikkelen. Een bachelor opleiding bedrijfsmanagement optie rechtspraktijk of een economische opleiding vormen vaak een goede basis voor onze functies. Sociale wetgeving, salarisverwerking en personeelsadministratie boeien je en je bent gedreven om daarin bij te leren. Werkervaring met deze materie is een troef. Je bent een zelfstandige, collegiale en nauwkeurige werker en je springt vlot om met regelgeving, cijfers en PC pakketten.

Aanbod

Een dynamische en boeiende job in een modern kantoor met een aangename collegiale werksfeer. Permanente opleidingen, zowel intern als extern zodat je kennis up to date blijft. Na de inwerkperiode kan je over een bedrijfswagen beschikken. Onze 35,5 uren werkweek laat gezinsvriendelijke werktijden toe.

We hechten veel belang aan een zorgvuldig aanwervingsproces. Daarom zal u in derde fase uitgenodigd worden voor een assessment bij Personeelsadviesbureau Goelen waar uw competenties in kaart gebracht worden.

Interesse?

Als je interesse hebt om ons team te versterken, stuur dan een gemotiveerde sollicitatiebrief en cv per e-mail naar solliciteren@goelen.be. Voor meer informatie kan je ons tijdens kantooruren bereiken op 014 61 57 87. Je kan rekenen op onze discretie.
Turnhout

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 8 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Payroll & loonadministratie
  • Sector: Dienstverlening en Human Resource
  • Kasterlee (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Beperkte ervaring (< 2 jaar)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratie en support, Payroll & loonadministratie' jobs in Turnhout meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.