Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 62

Volgende

SITE MANAGER

Hays Antwerpen Purchasing & Logistics is voor haar klant, een wereldwijde leverancier in het bieden van Supply Chain oplossingen, op zoek naar een Site Manager.

Hays | Antwerpen & Haven | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 18 dagen op Jobat.be

  • Wereldwijde leverancier van Supply Chain oplossingen
  • Uitdagende job in groeiende multinational
  • Verantwoordelijk voor het runnen van de site

SITE MANAGER

Functieomschrijving

Als Site Manager ben je verantwoordelijk voor het operationeel leiden van de site en het verwezenlijken van economische groei. Dit doe je door nauw samen te werken met de Operations Manager die verantwoordelijk is voor het aansturen van een team van 100 tot 400 leden. Je ondersteunt in het selecteren van teams maar ook suppliers en service providers. Verder zorg je voor een correcte ontwikkeling en coaching van je team. Daarnaast sta je regelmatig in contact met de klanten en zorg je dat alle operaties verlopen volgens de gemaakte afspraken. Daarbij draag je kwaliteit hoog in het vaandel en garandeer je de tevredenheid van de klanten. Wanneer nodig sta je paraat om creatieve oplossingen te bieden met het oog op langetermijnrelaties. Je rapporteert aan de Director.

Profiel

De geschikte kandidaat is een geboren leider die ervaring heeft met het aansturen van minstens 100 mensen. Deze ervaring heb je opgebouwd binnen de logistieke sector. Je kan terugblikken op succesvolle projecten in het kader van customer relations, HR, P&L en continuous improvement. Verder ben je een sociaal persoon die streng maar rechtvaardig optreedt. Je weet als geen ander het team te motiveren en werkt steeds klantgericht.

Aanbod

De klant biedt een uitdagende en gevarieerde functie binnen een internationaal bedrijf dat geavanceerde supply chain oplossingen biedt voor 's werelds meest succesvolle bedrijven. Dagelijks zetten ruim 4500 medewerkers zich in voor de klant. Klanttevredenheid, groei en duurzaamheid staan centraal bij onze klant. Je krijgt een marktconform loon aangevuld met voordelen.

Ben jij de Site Manager die ik zoek? Solliciteer dan nu online t.a.v. Anke De Belser.

Interesse?

Hays Antwerpen
Anke De Belser
032027976
Jan van Rijswijcklaan 162, Bus 3, 2020 Antwerpen, Belgie
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 42 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Magazijnbeheer' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.