Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 10

Volgende

SITE MANAGER

? Plant Manager, Operationeel Verantwoordelijke
? Leidinggevende ervaring binnen kmo
? Ondernemend, hands-on, proactief en leidinggevende skills

Via Hays Kortrijk

Staat 10 dagen op Jobat.be

Nieuwe en sterk geautomatiseerde productiesite met een toekomstgerichte activiteit in de regio Brugge.

SITE MANAGER

Functieomschrijving

In deze job als site manager krijg je de verantwoordelijkheid over een volledig nieuwe site die volcontinu produceert met een team van 25 à 30 medewerkers. Je neemt de operationele en logistieke organisatie van de site voor jouw rekening, waakt over het rendement en de geleverde kwaliteit op basis van gerichte KPI's, maar ook orde, netheid en veiligheid krijgen de nodige aandacht. Gezien de recente installaties werk je samen met jouw team aan het finetunen om tot optimale instellingen te komen. Het opstellen van werkprocedures en het begeleiden & opleiden van de operatoren is daarbij heel belangrijk. Verder sta je in voor diverse productiegerichte aankopen, de organisatie van het onderhoud en ben je betrokken bij investeringsdossiers. Je kan rekenen op enkele sterke spilfiguren, je maakt deel uit van het managementteam en rapporteert aan de zaakvoerder.

Profiel

Voor deze vacature van site manager zoekt Hays Engineering een sterke technische bachelor of master/ingenieur met relevante leidinggevende ervaring in een productieomgeving. Naast een goede technische allround kennis bied je vooral meerwaarde op organisatorisch vlak en slaag je erin om een visie te vertalen naar duidelijke doelstellingen. Jouw enthousiasme en charisma werken aanstekelijk op jouw medewerkers, met wie je een goede professionele relatie onderhoudt. Verder ben je hands-on en heb je goede communicatieve vaardigheden.

Aanbod

Je neemt een cruciale rol op in het verder op punt zetten en uitbouwen van deze beloftevolle en toekomstgerichte kmo, daarbij ondersteund door een enthousiast team en directie. In ruil voor jouw inzet ontvang je een zeer aantrekkelijk loon, aangevuld met extralegale voordelen.

Interesse in deze job als site manager? Reageer online of contacteer Leen Bekaert van Hays Engineering Kortrijk via 056 25 80 50.

Brugge - Oostende

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 29 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operations' jobs in Brugge - Oostende meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.