Terug naar zoekresultaten Vorige

7 van 86

Volgende

SITE MANAGER LOGISTICS

* Aansturing grote groep mensen
* Sterke ervaring binnen operations management
* Zellik

Hays Zaventem | Asse | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 18 dagen op Jobat.be

Voor onze klant, een grote internationale logistieke speler gespecialiseerd in opslag en distributie, zijn we op zoek naar gedreven Site manager voor het filiaal in Zellik. Hier heeft men een groot koelmagazijn waar een 300-tal personen dagelijks werkzaam zijn. Als Site Manager ondersteun je de Business Director en zal je het zwaartepunt van de dagelijkse operaties leiden.

SITE MANAGER LOGISTICS

Functieomschrijving

In deze rol ben je verantwoordelijk voor een 300-tal magazijnmedewerkers, managers en hun teamleaders die in verschillende ploegen werken. Je staat in voor de operationele aansturing van alle operationele activiteiten. In dit kader streef je naar de best mogelijke bezetting van je teams. Je draagt de financiële eindverantwoordelijkheid en stelt de budgetten hiervoor op. Verder bewaak je nauwlettend de kpi's. Zeker op het gebied van de productiviteit en geleverde kwaliteit in de pickingprocessen. Daarnaast zorg je voor een heldere rapportage naar de business director. Je denkt bepaalde optimalisatieprojecten en rendementsverbeteringen uit en werkt deze verder uit.

Profiel

We zoeken iemand die relevante ervaring kan voorleggen in het aansturen van een grote groep mensen en dit in een 3PL-omgeving. Ervaring met voedingswaren is een grote plus. Wat je persoonlijkheid betreft, ben je iemand die de lat altijd hoog legt en niet kijkt op een extra inspanning. Coaching zit in je bloed en je bent sterk in het motiveren van je medewerkers. Bovendien slaag je er steeds in om je teams naar een hoger niveau te stuwen. Qua IT skills kan je goed overweg met de meest courante Microsoft Officetoepassingen en heb je reeds met een performant WMS-pakket gewerkt. Naar je talenkennis toe spreek en schrijf je vloeiend Nederlands, Frans en Engels.

Aanbod

Onze klant biedt je een contract van onbepaalde duur tegen een aantrekkelijk salaris aangevuld met een mooi pakket aan extralegale voordelen, dit in een dynamische werkomgeving waar jouw persoonlijkheid en drive echt het verschil kunnen maken.

Voel je je aangesproken door deze functiebeschrijving, reageer onmiddellijk online of neem contact op met Dries Serré van Hays Purchasing & Logistics.

Interesse?

Hays Zaventem
Dries Serre
02 709 84 26
Belgicastraat 3, Bus 5, 1930 Zaventem, Belgie
Asse

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 21 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Minstens 5 jaar ervaring
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Logistiek management' jobs in Asse meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.