Terug naar zoekresultaten

Site manager Gent (M/V)

Bij EDF Luminus | Oost-Vlaanderen | Voltijds

Nog 3 dagen om te solliciteren

Onze 1600 medewerkers zetten zich elke dag in om van EDF Luminus de eerste energiepartner van onze klanten te maken die hen vooruitgang en comfort biedt dankzij onze 5-sterrenservice, onze innoverende en duurzame oplossingen, de wereldwijde expertise van EDF en onze sterke lokale verankering. #Power2Progress

We investeren in de productie van hernieuwbare energie en in energie-efficiëntiediensten om de klimaatopwarming te bestrijden en onze klanten te helpen hun energiefactuur te verminderen. Tot slot ontwikkelen we oplossingen rond flexibiliteit om het evenwicht tussen vraag en aanbod te bevorderen en bij te dragen aan de bevoorradingszekerheid.

Site manager Gent (M/V)

Functieomschrijving

Jouw Missie

Als Site manager plan, coördineer en controleer je samen met de zone manager Gent de productie activiteiten op jouw site om zo de gevraagde productie tijdig en veilig te realiseren volgens de geplande kosten en om de continuïteit van de productiemiddelen op lange termijn veilig te stellen.

Jouw Verantwoordelijkheden• Als Site manager ben je de hiërarchische verantwoordelijke van het personeel op jouw site (bedrijfsmeestergasten, blokleiders en operatoren). Daarbij zorg je voor de nodige ondersteuning. Dit houdt ook in dat je – in coördinatie met HR - mede verantwoordelijk bent voor de aanwerving van nieuwe personeelsleden en de opleiding van bestaand personeel op jouw site, zodat de organisatie ook op lange termijn over voldoende gekwalificeerd personeel blijft beschikken.
• Je bent verantwoordelijk voor de Profit & Loss (P&L) van jouw site en de Operations & Maintenance activiteiten die hier plaats vinden.
• Onder verantwoordelijkheid van de zone manager sta je in voor de voorbereiding, presentatie en - na goedkeuring - de uitvoering van het werkingsbudget op jouw site zodat de economische aspecten optimaal kunnen worden opgevolgd en beheerd.
• Je zorgt ervoor dat de onderhouds- en renovatieplannen van jouw productiesite worden bijgehouden, tijdig worden gepland en uitgevoerd.
• Samen met de HSE verantwoordelijken waak je erover dat alle vergunningen die de continuïteit van de activiteiten waarborgen, worden afgeleverd en nageleefd.
• Als Site manager kijk je erop toe dat de veiligheidsmaatregelen/normen (incl. de wettelijke verplichtingen en de controles) en de milieumaatregelen/normen op jouw site worden nageleefd.
• Je zorgt voor continu verzameling en updaten van de documentatie van jouw site.
• Als Site manager wordt van jou verwacht dat je deelneemt aan de wachtdienst (wachtrol kader).

Profiel

Jouw Kennis & Ervaring• Je behaalde een Master diploma in een technische richting en beschikt reeds over enkele jaren professionele ervaring.
• Je beschikt over een uitstekende algemene technische kennis en kennis van de processen in een thermische elektriciteitscentrale.
• Je bent gepassioneerd door de energie sector.
• Je bent leergierig en kan een hoge en snelle leercurve demonstreren.
• Je hebt relevante ervaring in het aansturen van een team.
• Als people manager:
o Slaag je erin om anderen te motiveren en inspireren.
o Kan je omgaan met weerstand.
o Wil je de huidige status-quo te challengen en anderen inspireren tot verandering en verbetering.
o Ben je communicatief en diplomatisch, maar ontbreekt het jou ook niet aan de juiste dosis assertiviteit.
o Ben je empathisch en straalt betrokkenheid uit zowel naar jouw lokale team als naar het productie management team.
o Deins je er niet voor terug om moeilijke beslissingen te nemen in het belang van de organisatie.

Aanbod

Er zijn minstens 4 goede redenen om bij ons te komen werken

EDF Luminus is een echte specialist in energie-oplossingen.
EDF Luminus blijft evolueren in een markt die steeds uitdagender wordt. Omdat we onze groene beloften effectief waarmaken, zijn we toonaangevend in duurzame energie. Onze eigen energie? Die wordt gevormd door onze mensen! Als rasechte ondernemers zetten zij elke dag veranderingen in gang. Ze innoveren volop en verbeteren zo continu onze diensten. Zodat onze klanten altijd kunnen rekenen op een absolute vijfsterrenservice.

We bieden je een wereld vol kansen.
Bij EDF Luminus sta je nooit stil. Hier ontdek je steeds nieuwe carrièrekansen: lokaal, maar ook internationaal. Je leert voortdurend bij dankzij innovatieve projecten en actieve kennisdeling.

Onze mensen maken het verschil.
EDF Luminus verwacht van zijn mensen dat ze altijd verantwoord handelen in de samenleving. Zelf nemen we onze verantwoordelijkheid door medewerkers actief te begeleiden en hun groei te steunen.

Bij ons groei je elke dag.
Onze mensen nemen hun carrière in eigen handen. Om uit te groeien tot experts in hun vak, breiden ze continu hun vaardigheden uit. Dankzij hun uitgebreide netwerk blijven ze bovendien bijleren.

Interesse?

http://ig4.i-grasp.com/fe/tpl_EDFLuminus01.asp?newlang=3&newms=ap&id=94164&aid=12617
Oost-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 3 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Projectleider, technisch verantwoordelijke
  • Sector: Energie, Milieu en veiligheid
  • Oost-Vlaanderen
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider, technisch verantwoordelijke, Administratie' jobs in Oost-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.