Terug naar zoekresultaten

SHOPMANAGER HIGH FASHION ANTWERPEN

* Shopmanager
* Klassevol en stijlvol merk
* Antwerpen

Hays Antwerpen | Antwerpen | Onbepaalde duur, Voltijds

Samen met onze klant, actief in de verfijnde Fashion, zijn we bij Hays Retail Antwerpen momenteel op zoek naar een Shopmanager in regio Antwerpen.

SHOPMANAGER HIGH FASHION ANTWERPEN

Functieomschrijving

Als Shopmanager ben je verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van de winkel waarbij je je productkennis en organisatorisch talent gebruikt om de commerciële doelstellingen te behalen. Je anticipeert en speelt in op de behoeften van de klanten, je motiveert en coacht je team in klantgerichtheid, je bent verantwoordelijk voor de werving en selectie van het verkoop team, je hanteert een optimaal product management om de vooropgestelde verkoopresultaten te behalen en je waakt over een correct gebruik en onderhoud van de winkel.
Profiel

Voor deze uitdagende job als Shopmanager kan je minstens 3 jaar relevante werkervaring voorleggen als manager binnen Retail. Je bent een geboren people manager met een hoge dosis dynamisme en organisatorische ingesteldheid. Door jouw commerciële feeling, positivisme en uitstekende klantgerichtheid ben je in staat om de drijvende kracht achter het verkoopteam te zijn. Je beschikt over een verzorgd imago dat aansluit bij de verfijnde stijl van het merk.

Aanbod

Onze klant biedt jou een leuke job binnen een onderneming waarin doorgroeimogelijkheden reëel zijn en je de kans krijgt om jezelf te ontplooien binnen de boeiende modewereld. Een uiterst aantrekkelijk salarispakket is voorzien.

Interesse in deze job als Shopmanager in Antwerpen? Solliciteer dan snel online!

Deze job wordt niet langer aangeboden.
Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Store management' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.