Terug naar zoekresultaten

1 van 14

Volgende

SHOPMANAGER COSMETICS NINOVE

* Shopmanager cosmetics
* Trendsettend en dynamisch bedrijf
* Regio Ninove

Via /

Staat 16 dagen op Jobat.be

Voor een trendsetter in de wereld van cosmetics is Hays Retail Antwerpen op zoek naar een Shopmanager voor de winkel in Ninove.


SHOPMANAGER COSMETICS NINOVE

Functieomschrijving

Als Shopmanager heb je als rechterhand een Assistant Shopmanager en draag je de eindverantwoordelijkheid van het team. Je staat samen met je team in voor de verkoop en het adviseren van klanten. Je maakt planningen op van het personeel, je stelt acties op die bijdragen tot de omzet en motiveert je teamleden in het halen van de kpi's. Je bent de lijm tussen je mensen en zorgt ervoor dat ze goed samenwerken en op elkaar zijn ingespeeld. De focus van jouw job ligt in het leiden, inspireren en coachen van het team om samen naar de beste resultaten te streven!


Profiel

Voor deze vacature zoeken we iemand met leidinggevende ervaring in Retail en die idealiter affiniteit heeft met cosmetics. Ervaring in people management is een must. Je bent een communicatief en ondernemend persoon en je bent een sterk organisatietalent. Je weet hoe je mensen kan motiveren en coachen in hun persoonlijke ontwikkeling. Verder ben je een bron aan inspiratie voor het team. Ten slotte werkt je enthousiasme aanstekelijk. Door je energieke manier van interageren geef je iedereen een boost, wat een rechtstreeks effect heeft op de cijfers. Verder ben je bereid om op zaterdag en zondag te werken.


Aanbod

Onze klant is een dynamische, innovatieve organisatie met een aantrekkelijk productgamma. Je krijgt een uitdagende job aangeboden waaraan een aantrekkelijk salaris wordt gekoppeld.

Interesse in deze job als Shopmanager cosmetics in Ninove? Solliciteer dan snel online!

Oost-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 44 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Store management' jobs in Oost-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.