Terug naar zoekresultaten
Unique Office

Shop Sales Executive Orange @ Carrefour Koksijde

Via Unique Office

Staat 17 dagen op Jobat.be

Als werknemer bij Orange maak je deel uit van een dynamisch en innoverend bedrijf dat voortdurend evolueert.Werken bij Orange staat gelijk met ontwikkeling, mobiliteit en opportuniteiten. Je werkomgeving evolueert naar gelang je verantwoordelijkheden veranderen.Onze manier van werken is duidelijk: bij Orange is de informatie toegankelijk en al onze medewerkers zijn open en beschikbaar!

In het kort: Orange is …Een bedrijf dat mee is met de laatste technologische ontwikkelingen

Een toegankelijke en open werkomgeving

De kans te groeien binnen een sterk team en op menselijke schaalExtra voordelen als werknemer bij Orange (bedrijfsgsm met gratis abonnement en korting op beltarieven voor familie, bedrijfsrestaurant, was- en strijkdienst, sportlessen in onze lokalen, Happy Hour, korting voor bepaalde evenementen en aankopen,…)


Shop Sales Executive Orange @ Carrefour Koksijde

Functieomschrijving

Een ‘TrafficZone’ is een Orange-verkooppunt in de telecomafdeling van een een Media Markt / Saturn of Carrefour. Elke klant die interesse toont in de telecomproducten is een potentiële klant voor Orange. De bezoeker wordt met de glimlach en op een proactieve manier ontvangen: je vraagt hem eerst of je hem kan helpen.

Daarna probeer je zo concreet mogelijk op zijn vraag in te spelen en leid je hem naar het (de) meest geschikte Orange-product(en). Je beschikt hierbij over een specifieke aanpak die bestaat uit 7 stappen en waarmee je gegarandeerd aan de behoeften van de klant zal voldoen.

Omdat ik deze job supergoed wil doen, blijf ik evolueren en zal ik steeds op de hoogte blijven van de verschillende toestellen die zich in de telecomafdeling bevinden, alsook van de veranderingen en promoties van Orange. Daarvoor is er uiteraard een opleiding en een training voorzien en krijg je individuele begeleiding van de districtmanagers. Tot slot staat er ook een persoonlijke studie van het aanbod in het verkooppunt op de planning.

Tijdens de rustige momenten zal ik er alles aan doen om de zichtbaarheid van de Orange-producten te verhogen en te werken aan mijn relatie met het winkelpersoneel.
‘s Avonds voelt mijn dag geslaagd aan als ik de klanten in de telecomafdeling heb kunnen helpen en als ik mijn doelstelling van de dag heb behaald.

Julie (29)
Werkte voorheen in de cosmetische sector – zonder enige kennis van de telecomsector. Na slechts 3 weken is zij al op hetzelfde niveau als een werknemer met 6 maanden ervaring.

Didier (32)
Was klantenadviseur in een winkel. Dankzij zijn proactieve ingesteldheid en zijn respect voor de procedures van Orange en zijn partners, is hij er door zijn commissies in geslaagd zijn vorige salaris te verdubbelen. Tot slot is Didier ook heel resultaatgericht, wat er voor gezorgd heeft dat hij tot verkoper van de maand werd benoemd.

Gaëtane (47)
Is het gezicht van Orange in de winkel, maar ze is ook de lokale tussenpersoon met het verkooppunt. Ze had al ervaring in de verkoop, maar ze heeft deze job vooral gekozen omdat ze werk zocht waarvoor ze minder kilometers moest doen, maar waarbij ze toch haar autonomie en haar verantwoordelijkheden in een verkooppunt kon behouden.

Redouan (27)
Voor hij zijn roeping volgde en bij Orange aan de slag ging, werkte Redouan als magazijnbeheerder in de industriële sector. In slechts enkele weken tijd heeft hij al bewezen de ideale kandidaat voor een commerciële functie te zijn.

Profiel

- Secundair diploma

  • Tweetalig: een zeer goede kennis van het Nederlands en het frans
  • Kennis over Orange producten, diensten en promoties is een plus
  • Idealiter 1 jaar ervaring in een gelijkaardige functie
  • Team spirit : Bereid zijn om in team samen te werken en naar éénzelfde doel streven
  • Oplossingsgericht


Aanbod

- Aantrekkelijk salaris, waaronder extra-legale voordelen

  • Orange is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer


Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 11 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Winkelverkoop' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.