Terug naar zoekresultaten

Shipping Support Officer

335939857

Via AGO Jobs & HR

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Shipping Support Officer

Functieomschrijving

Je bent het aanspreekpunt met betrekking tot Shipping en tekent de operationele situaties uit zodat ons bedrijf voldoet aan de behoeften en wensen van klanten en derde partijen.Je vertaalt klantenbehoeften naar projecten en procedures, biedt oplossingen voor vragen en problemen van klanten met betrekking tot Shipping. Je bereidt bezoeken van rederijen en klanten mee voor en implementeert de gemaakte commerciële afspraken in de processen van Customer Service. Je analyseert en rapporteert problemen binnen je werkterrein, werkt oplossingen uit en stelt deze voor aan alle betrokken interne partijen. Je vraagt offertes op bij de rederijen, maakt vergelijkingen en verwerkt deze als voorbereiding op offertes klanten.

Profiel

Wij zoeken een flexibele teamplayer die communicatief en klantgericht is. Een medewerker die beschikt over een probleemoplossend vermogen, stressbestendig is en nauwgezet en gestructureerd kan werken. Met jouw ervaring in de maritieme sector kan je optimalisaties uitwerken en adviezen aanleveren aan het management.
Je beschikt ook over:
- Relevante werkervaring met bijhorende kennis in en van de maritieme sector
- Een goede kennis Engels

Aanbod

Bij ons ben je niet de zoveelste collega, maar word je familie! Als familiebedrijf en tegelijkertijd wereldleider bieden we de expertise van een grote speler met de dynamiek van een kleine onderneming.
Deze job wordt niet langer aangeboden.
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

  • Functietype: Customer service
  • Sector: Logistiek, Transport en Handling
  • Antwerpen (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Customer service' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.