Terug naar zoekresultaten Vorige

11 van 16

Volgende
Yoko Cheese

Shiftleader M/V

Shiftleader

Via Yoko Cheese

Staat 20 dagen op Jobat.be

Yoko Cheese is een dochteronderneming van FrieslandCampina. Kaas verpakken is hun specialiteit. Als grootste kaasverpakker van België zijn ze continu bezig bestaande technieken en processen aan te passen en/of te vernieuwen.De kans is zeer groot dat u reeds kaas, verpakt bij Yoko Cheese, hebt gegeten. Niet alleen de Belgische maar ook Europese retailers laten bij ons hun producten verpakken. Daarnaast is Yoko Cheese ook vooraanstaand specialist verpakker van een aantal grote merkproducten.

Shiftleader M/V

Functieomschrijving

Je zal instaan voor het leidinggeven aan het team en de coördintie van werkzaamheden binnen de afdeling. Naast het leiding geven en coachen behoren ook aspecten als veiligheid, kwaliteit, efficiëntie en verbetering tot jouw takenpakket.
Je bent verantwoordelijk voor de aansturing, coaching, begeleiding en ontwikkeling van (productie) medewerkers en bij ontstentenis van de magazijnploegbaas, ook de magazijnmedewerkers. Je bent daarnaast het eerste aanspreekpunt voor alle HR zaken, staat in voor de opleiding van het team alsook beoordeling/evaluatie.  

Je werkplek is een kantoor in de productiehal. Om feeling te behouden met wat er in de productie gebeurt, zal je tevens meerdere malen per dag de lijnen bezoeken.

Profiel

Je hebt minstens een bachelor dipoma, bij voorkeur in een technische of voedingsgerelateerde richting.

Vervolgens is het vereist dat je ervaring hebt in leiding geven. Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Een zeer goede kennis van de gangbare computertoepassingen is nodig. Kennis van een ERP pakket is een pluspunt. Je hebt voldoende technische kennis om het team te challengen en in te schatten. Ervaring in de voeding is een pluspunt. Je hebt kennis van en affiniteit met een productieproces. Je hebt ervaring met het implementeren van verandertrajecten en je bent bereid om in een drieploegensysteem te werken.

Extra persoonlijke eigenschappen:

Je hebt een sterk analytisch vermogen en bent communicatief vaardig. Je bent resultaat- en oplossingsgericht. Ook ben je proactief en hebt een natuurlijk leiderschap. Bovendien ben je een peoplemanager met overtuigingskracht en iemand die matuur is en stevig in de schoenen staat.

Aanbod

Je wordt tewerkgesteld bij Yoko Cheese, één van de 5 grootste zuivelcoöperaties ter wereld. 
 Je krijgt naast een uitdagende job ook een competitief verloningspakket.
 
Midden-Limburg (Hasselt - Genk)

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 8 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Teamleader / Meestergast / Ploegleider
  • Sector: Grondstoffen, Landbouw en Voeding
  • Genk (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Academische Bachelor
  • Minstens 2 jaar ervaring
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Teamleader / Meestergast / Ploegleider' jobs in Midden-Limburg (Hasselt - Genk) meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.