Terug naar zoekresultaten

shift technieker (12u shiften) - chemische sector - regio Waasland

417061687

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

shift technieker (12u shiften) - chemische sector - regio Waasland

Functieomschrijving

AGO Technics is voor een klant gelegen in het Waasland op zoek naar een technieker in volcontinu systeem en dit binnen een firma actief in de chemie. Het betreft een speciale vacature, aangezien je hiernaast ook wordt ingeschakeld als operator in de productie omgeving. 50% van de job ben je technieker. Dit is ook de focus binnen je job. Aangezien de firma actief is in de chemie, sta je in voor het oplossen van kleine storingen. Deze storingen doen zich voor aan tanks, reactoren, afsluiters, kleppen, pompen, schakelaars, sensoren... Hiernaast sta je in voor het uitvoeren van metingen over gewichten, temperaturen... Samengevat, betreft het algemene onderhoustechnieken, heel divers, heel polyvalent. Je komt in contact met elektrische, mechanische, hydraulische en pneumatische uitdagingen. De overige 50% van de job ben je operator. Hierbij kom je niet in contact met de reactoren, maar werk je eerder aan de installatie machines. Belangrijk is om ook hierbij je technische kennis toe te passen en in te schakelen. Vanwaar de combinatie van beide functies in een en dezelfde job? Je kan dit vergelijken met een wagen, je mag er eens aan sleutelen, maar je mag er ook mee rijden. Dit is een wederzijds leerrijk proces, door mee te staan in de productie, kan je ook weer beter sleutelen en omgekeerd. Er wordt gewerkt binnen een volcontinu systeem. Je werkt 12u/ shift. Dit van 6u-18u of van 18u-6u. Een productie ploeg bestaat uit 6-7 personen, waarvan de technieker dus deel van uitmaakt. In het algemeen werk je in overdag eerder als operator, werk je in de nacht/ weekends eerder als technieker. In het totaal werken er 5 techniekers in shift (1 technieker per ploeg), maar werken er ook 3 techniekers in dag. De techniekers in shiften werken heel allround, dit is hun sterkte. De techniekers in dag hebben eerder een specialisatie.

Profiel

We zijn op zoek naar een technisch geschoolde kandidaten, naar kandidaten die een diploma van het technisch secundair onderwijs kunnen voorleggen. Bij voorkeur kandidaten die een brede technische interesse hebben, hierbij denken we aan de afstudeerrichting elektromechanica. Hiernaast komt een goede kennis van meet-en regeltechnieken ook zeker van pas. Kandidaten die zich eerder willen verdiepen in het plc - gebeuren is minder interessant. Belangrijk hiernaast is dat je zeer hands-on bent ingesteld. Je neemt graag initiatief en je zet je kennis om in de praktijk. Hiernaast sta je er steeds voor open om bij te leren en om jezelf bij te scholen. Dit wordt met allerlei interne opleidingen van de firma sterk aangemoedigd.

Aanbod

Na een positieve interimperiode krijg je een vast contract aangeboden. Je komt terecht in een stabiele firma, die actief is binnen de chemie. Je krijgt een marktconform salaris (18 euro/uur 37% vaste ploegen premie), aangevuld met extra legale voordelen, zoals hospitalisatie verzekering, pensioen verzekering, bonusplan, eco cheques, maaltijdcheques, extra verlof- en arbeidsduurverminderingsdagen. Binnen deze firma krijg je zeker de mogelijkheid om je verder te ontplooien binnen de wereld van de techniek.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 13 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technicus elektriciteit en elektronica' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.