Terug naar zoekresultaten Vorige

13 van 13

Unique Office

Sharepoint Professional | Boom (m/v)

Via Unique Office

Nog 2 dagen om te solliciteren

Onze klant biedt innoverende verhuuroplossingen, met een sterke focus op olievrije lucht, hoge druk, stikstof, pompen en stoom voor de Oil & Gas, Power, Industry en Mining sectoren.


Sharepoint Professional | Boom (m/v)

Functieomschrijving

Als Sharepoint Professional is het jouw missie om applicaties te ontwikkelen en onderhouden, waardoor je de productiviteit van onze organisatie helpt te verhogen.

Je ondersteunt ook de lopende Sharepoint roll-out en bent in staat om wereldwijde key-users te ondersteunen. Dit doe je zowel als functioneel expert als door zelf eenvoudige oplossingen te ontwikkelen.

Profiel

Wie ben jij?- Je werkt resultaatgericht en focust op kwaliteit- Affiniteit met IT systemen en processen is een pluspunt- Je houdt ervan je kennis te verspreiden en je collega’s te ondersteunen door hen pasklare oplossingen aan te reiken- Je bent analytisch, nauwkeurig en planmatig- Je bent bereid om nieuwe technologieën te leren


Aanbod

Wat biedt onze klant je aan?- Een contract van onbepaalde duur in een jong, dynamisch en globaal team- Autonomie, creativiteit, en de mogelijkheid om je eigen functie vorm te geven- Training, zowel intern als extern, die je helpt het maximum uit je potentieel te halen- Een aantrekkelijk verloningspakket, aangevuld met extralegale voordelen (hospitalisatie –en groepsverzekering, maaltijd –en ecocheques, mogelijkheid tot fietsenlease…)- Een firmawagen met tankkaart- Een flexibel uurrooster met mogelijkheid tot thuiswerk


Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 2 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Consulting' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.