Terug naar zoekresultaten Vorige

13 van 16

Volgende

Sharepoint Consultant

348525899

Via AGO Jobs & HR

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Sharepoint Consultant

Functieomschrijving

Voor een bedrijf in de regio van Kortrijk zijn we op zoek naar een Sharepoint Consultant. Enerzijds vorm je de brug tussen de business en IT, anderzijds programmeer je zelf de oplossingen in Sharepoint. Als specialist brengt je de' behoefte van de klant in kaart, maakt je en plan op en stel je dit voor. Vervolgens werk je de oplossingen uit op basis van Sharepoint via configuratie en ontwikkeling. Daarnaast ondersteun je de klanten en geef je de nodige training. Je maakt de documentatie en een portfolio met de interne Sharepoint-oplossingen op. Bij elk project besteed je de nodige aandacht aan de planning en budget om zo het project in time, in scope en on budget te leveren.

Profiel

Naast een IT-gerelateerd bachelordiploma heb je een eerste ervaring in Sharepoint achter de rug en wil je je steeds verdiepen in de nieuwste aanpassingen in de frameworks van Sharepoint, en andere 0365-applicaties, zoals Flow en Microsoft Power Apps. Verder heb je een goede basiskennis van .NET, REST, JavaScript, XML en HTML5. Kennis van Powershell is een plus. Met jouw analytisch denkvermogen ben je gedreven om oplossingen uit te werken en aan te reiken. Je bent leergierig en hebt een oprechte interesse in het verbeteren en optimaliseren van processen. Communiceren gaat jou vlot af. Naast een teamplayer kan je eveneens zelfstandig aan de slag.

Aanbod

Naast een marktconforme verloning aangevuld met extralegale voordelen kom je in een snel veranderende omgeving terecht waar je jezelf kan ontplooien in een utidagende functie. Er zijn interne opleidingen mogelijk om zo een gepersonaliseerd groeitraject te bewerkstelligen. Je krijgt de kans om samen te werken met gedreven collega's die hun kennis delen met jou en steeds de beste oplossing voor de klant voor ogen hebben.
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 14 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Consulting
  • Sector: ICT, Telecom en Internet
  • Kortrijk (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Consulting' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.