Terug naar zoekresultaten Vorige

17 van 34

Volgende

SETTER / OPERATOR

373462880

Via AGO Jobs & HR | Tielt | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

SETTER / OPERATOR

Functieomschrijving

Een toonaangevend bedrijf in Tielt opent een nieuwe afdeling met een volledig nieuw product en wij zoeken naar nieuwe geëngageerde en getalenteerde mensen die vol enthousiasme de kans willen grijpen om mee aan de start te staan van dit nieuwe project! Je gaat aan de slag als machine SETTER / OPERATOR. Aanvankelijk start je op in dagploeg, maar op termijn wordt er overgeschakeld naar 2 en 3 ploegen. Je staat in voor het produceren van matras-veereenheden op CNC geautomatiseerde machines. Je wijzigt de specificaties met hulp van zowel handmatige en touchscreenmethodes. Je voert kwaliteitstesten uit door het opmeten en kalibreren van de geproduceerde referenties. Je beoordeelt werkprocessen en volgt de technische documentatie nauw op. Je bent volledig "owner" van je machine. Als er zich storingen of pannes voordoen, kan je de hulp inroepen van collega's die reeds een vooropleiding genoten. In dit geval, verleen je hen assistentie en gebruik je deze samenwerking als leermoment om je technische expertise verder uit te bouwen.

Profiel

Idealiter kan je een aantal jaar ervaring voorleggen als machine setter / operator in een sterk geautomatiseerde omgeving. Je hebt ervaring met werken in een georganiseerde productieomgeving, bij voorkeur met CNC-productielijnen
Je kan terugkijken op een technische opleiding of bent gelijkwaardig door ervaring. Je hebt een sterk technisch probleemoplossend vermogen, bent nauwkeurig en oplettend en neemt je verantwoordelijkheid.

Aanbod

Je staat mee aan de start van een gloednieuw project in een zeer dynamische onderneming!
Je krijgt tal van opleidingsmogelijkheden om je vertrouwd te maken met de organisatie en knowhow. Daarna investeren wij verder in de verdere ontwikkeling van je talenten.
De eerste kandidaten kunnen een individuele opleiding genieten in Engeland op identieke machines. Daarvoor is de kennis van Engels een pluspunt.
Het wordt een uitdagende job (optie vast) binnen een klein team van medewerkers die even gepassioneerd bezig zijn met techniek als jijzelf!

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Tielt
Kortrijkstraat 36
8700 Tielt
Tel.: 051 40 87 54
Email: Tielt@ago.jobs
Roeselare - Tielt

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 9 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Operator textiel en leder
  • Sector: Textiel, Leder en Kledij
  • Tielt (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operator textiel en leder' jobs in Roeselare - Tielt meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.